KLUBHUSET OG KIOSKEN

Alt kan næsten lade sig gøre....HUSK blot at være i god tid

Velkommen til vores

Klubhus og kiosk

Velkommen til klubhuset og kiosken, der ligger på 1.salen i Hornbæk Hallen. Kiosken drives af frivillige. Du kan se nærmere herunder.

Praktisk information

Klubhus & Kiosk

Carl Bødker Nielsens Vej 3
3100 Hornbæk

Åbningstider for Klubhuset

Åbent alle dage sammen med ansvarlig træner eller holdleder.

Åbningstider for Kiosken

Mandag – torsdag kl. 17:00 – 21.30.
Lørdag og søndag efter aftale og behov.

Brug af klubhuset

Alle trænere

Har til hver en tid – uden for kioskens åbningstid lov til at benytte klubhuset. Det er også tilladt at tage kage og saft med eller lign. Kontakt Susanne Holst (tlf: 29 65 97 58) for nærmere aftale.

Arrangementer for forældre og børn

Er også velkomne. Det er en selvfølge, at man rydder helt op efter sig og gør køkkenet rent. Disse arrangementer aftales med Susanne Holst (tlf: 29 65 97 58).

Store arrangementer

Kontakt i god tid både Susanne Holst (tlf: 29 65 97 58) og Stig Petersen (tlf: 25 31 39 80). Det er hvad angår: antal, hold, omklædningsrum, mødelokale og værter/indkøb.

Turnerings- og træningskampe

Husk at informere halinspektør Stig Petersen (tlf: 25 31 39 80) om dette således at der kan tages højde for omklædningsrum m.m. Dette også i forhold til kampe på kunstgræsbanen.

Alt salg af drikkevarer er enten fra kiosken eller fra Nullerrummet. Dog er det Fodboldens Venner der står for ølsalget m.m. ved 1. holdets hjemmekampe i fodbold.

Efter aftale mellem Hovedafdelingen og Fodboldens Venner (FV) sælger FV pølser og eventuelt andre madvare under 1. holdets hjemmekampe i fodbold.

Arrangementer

Der kan bestilles kaffe/te, ost/pålægsmad, ciabattaboller, morgenmad m.m. til jeres arrangementer, og vi vil igennem værterordningen såfremt det er muligt sørge for, at det bliver serveret.

Ved større arrangementer og særlig bespisning skal i kontakte Susanne Holst (tlf: 29 65 97 58) og aftale nærmere.

I har selvfølgelig stadig mulighed for selv at bestille mad udefra til jeres arrangementer – dette skal dog aftales nærmere med Susanne Holst (tlf: 29 65 97 58).

Læs nærmere om regelsæt for anvendelse af klubhuset her

Alt kan næsten lade sig gøre….HUSK blot at være i god tid

Årets fest - også kaldet etterslet - for de frivillige til Hornbæk Havnefest er godt i gang. Det er også festen hvor årets omsætning og overskud offentliggøres. Omsætningen på Havnefesten 2018 blev på 1.711.176 kr. og overskuddet blev på 189.057.

Vil du være en del af fællesskabet?

Klubhusværter

Hornbæk Idrætsforenings klubhus og kiosk eksisterer alene på baggrund af alle vores frivillige og ulønnede klubhusværter.  Vi har i dag ca. 40 klubhusværter der tager en tørn. Værterordningen er også på mange måder med til at skabe og fastholde det sociale aspekt i vores forening men selvfølgelig også økonomisk er det med til at give foreningen et godt og solidt økonomisk rygstød.

Men vi kunne godt bruge nogle flere klubhusværter. Alle kan bruges som klubhusvært – unge som ældre – eneste forudsætning er at man er fyldt 18 år således at man må sælge øl, vin og spiritus – og man behøver ikke, at være aktiv i idrætsforeningen.

Klubhuset er bemandet med værter mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 18.30 – 21.30 og i weekenderne efter behov.

Vil du være med, så kontakt

Susanne Holst på mobil 29659758 eller

KALENDER

I HIF’s kalender kan du få et overblik over de arrangementer der finder sted i Klubhuset & Kiosken. Har du et arrangement du ønsker at få i kalenderen, så tag kontakt til os og vi skal hjælpe dig.

SE KALENDER

NYHEDER

Kan du lide at følge med i de lokale aktiviteter eller fordybe dig i generalforsamlingsreferater finder du alt du leder efter i vores nyhedsblog. Vi lægge alt ind her, som har relevans for medlemmerne.

Hovedafdelingen
november 17, 2019

Billetter til børnejuletræsfest den 7. december

Nu kan billetterne til børnejuletræsfesten i Hornbæk Idrætsforening købes i Matas og i  Super Brugsen i Hornbæk til og med onsdag den 4. december 2019.…
Petanque
november 16, 2019

“Petanque gennem alle aldre”

DGI Nordsjælland er nu blevet færdig med videoen "Petanque gennem alle aldre". Sekvenserne er optaget på banerne i Ferslev-Skibby, - i Ølstykke og i Hornbæk.…
Hovedafdelingen
november 14, 2019

Billetter til juletræsfesten 2019

Husk billet til årets juletræsfest Nu kan billetterne til børnejuletræsfesten i Hornbæk Idrætsforening købes i Matas i Hornbæk og Super Brugsen i Hornbæk til og…

Fødevarekontrol og Næringsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit auctor placerat mus, sagittis aliquam montes eget quisque sapien convallis lobortis. Faucibus mollis ultricies dui augue nisi luctus hendrerit convallis curae scelerisque, iaculis sociis odio etiam sed risus feugiat urna rutrum id interdum, imperdiet fermentum facilisis turpis libero vivamus dictumst dis tempor.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Næringsbrev. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit auctor placerat mus, sagittis aliquam montes eget quisque sapien convallis lobortis.

Kontaktpersoner

Udlån af klubhuset

Susanne Holst

Daglig leder

Tlf.: 49 70 15 08
Mobil: 29 65 97 58

Pia Fritzbøger

 

Tlf.: 25 11 63 78

Elle Svendsen

 

Tlf.: 22 26 23 86

Stig Petersen

Halinspektør

Tlf.: 25 31 39 80
Email: