Log in!

 
 

HORNBÆK IF GYMNASTIK

Gymnastikforeningens egen side.
Her kan du læse mere om de enkelte hold, indmeldelse, betaling og kontingent

Log ind her

Velkommen til Hornbæk Idrætsforenings

Gymnastikafdeling

  • Hornbæk IF´s Gymnastikafdeling tilbyder vi et bredt udvalg af muligheder og tilbyder hold til alle aldre. Således er vores yngste medlem 1½ år og det ældste medlem 86 år! Det er således aldrig hverken for tidligt eller for sent at komme i gang med gymnastik.
  • At gå til gymnastik handler ikke kun om aktiviteten, men i høj grad også om glæde, spontanitet, engagement samt om kvalitativt samvær med andre, der har samme interesse. Det gælder både børn og voksne.
  • Husk du kan være med til at præge gymnastikafdelingen, så kom med dine input: Ris, ros, ideer til nye hold eller andre gode ideer – har du noget på hjertet, er du altid velkommen til at spørge din instruktør eller tage kontakt til én fra bestyrelsen.

VIL DU VÆRE MEDLEM?

Du kan læse mere om de enkelte hold, indmeldelse, betaling og kontingent på vores egen hjemmeside.

Besøg Gymnastikforeningens egen side

Mere info / tilmelding

Når du er tilmeldt et – eller flere hold – og du har modtaget kvittering for kontingentbetaling, er du medlem af Hornbæk IF’s Gymnastikafdeling og kan deltage på det/de tilmeldte hold. Når man tilmelder sig, accepterer man også Gymnastikafdelingens medlemsbetingelser.

Læs medlemsbetingelser

Praktisk info

Vores undervisning foregår følgende steder:

Hornbæk Hallen og Hallens Multisal:
Carl Bødker Nielsens Vej 3
3100 Hornbæk

Hornbæk Skole
Søren Kannes vej 6,
3100 Hornbæk
Den gamle sal (indgang fra Søren Kannes Vej)
Den store sal og Tumlesalen (indgang fra Johs. Ewaldvej/overfor stationen)

Gymnastikafdelingens

Instruktører

  • Vi har i den kommende sæson tilknyttet 16 instruktører. Vi forventer af vores instruktører, at de er engagerede og veluddannede og at de til stadighed får opdateret deres færdigheder, hvilket vi i bestyrelsen ser som én af vore vigtigste opgaver at støtte og give mulighed for.
  • Vi forventer af vore instruktører, at de tilrettelægger og afvikler træningen i overensstemmelse med holdbeskrivelsen, samt at de registrerer medlemsfremmøde til brug for medlemsindberetning til hovedafdelingen i Hornbæk Idrætsforening, til DGI samt til Helsingør kommune.
  • Vi har ligeledes tilknyttet et antal unge hjælpeinstruktører, hvis opgave det er at hjælpe instruktørerne med at afvikle undervisningen, samt at sørge for praktiske ting, ligesom det kan være deres opgave at hjælpe med at motivere børn, hvis de skulle blive kede af det. Vi tilbyder løbende vores hjælpeinstruktører kurser, for at motivere dem og holde dem opdaterede.

Information

Specielt for børn

Det er vigtigt, at alle børn har det godt i gymnastiksalen. Et glad barn er afslappet, motiveret og åben overfor, hvad der skal ske i gymnastiksalen. Vi håber, at I som forældre vil spørge, hvis I er i tvivl om noget, samt fortælle instruktøren, hvis Jeres barn er ked af det, så I i fællesskab kan give barnet lysten til gymnastik tilbage.

Barnet skal have tøj på, det kan røre sig i samt nogle gode gymnastiksko, som giver stor og sikker bevægelsesfrihed. Kondisko kan virke tunge og usmidige og lukker fødderne inde – netop på en årstid, hvor fødderne har brug for at blive “luftet”. Bare tæer er i nogle situationer fint, vær blot opmærksom på, at fodvorter er et stort problem. Derfor er det også en god ide ved badning efter træningen, at give barnet badetøfler på, eller lade dem bade med et par strømper på!

Drikkevarer og mad: Ingen drikkevarer eller mad i salen, da det virker forstyrrende på undervisningen. Det er en god ide, at lade barnet spise og drikke lidt inden eller efter gymnastiktimen. Husk at dit barn får “tisset af” inden timestart, så barnet ikke skal ud midt i undervisningen.

Vores børneinstruktører har forskellige holdninger til, hvor meget og hvornår forældre må være til stede, når der undervises. Spørg derfor instruktøren, hvis han/hun ikke selv har informeret. Det forventes at instruktørens anvisninger respekteres.

På småbørnshold: Underret instruktøren, hvis du ikke venter udenfor salen, men vælger at gå, mens dit barn bliver undervist.

Som en forudsætning for, at instruktøren kan undervise, har vi en klar forventning om, at børnene hører efter og følger instruktørens anvisninger og dermed indgår i og på det hold, de er tilmeldt. Det sociale element er af største betydning for, at et hold fungerer optimalt, så det er sjovt og udfordrende for alle børnene at gå til gymnastik. Ved tvivl inddrages holdets kontaktperson

Fællesskab og socialt samvær – og glæden ved at bevæge sig uden at skulle konkurrere med andre end sig selv

Citat: Kirsten Grønlund, Formand

Tilbagevendende events

Hvert år afholdes

  • Vi afholder hvert år en stor anlagt Gymnastikopvisning som afslutning på vores ordinære sæson
  • Derudover afholder vi GYM CAMP med overnatning for børn/unge samt diverse løbende events
  • Vi er medarrangører af Hornbæk Idrætsforenings traditionsrige juletræsfest for børn og deres familier, og vi deltager i Hornbæk Kulturnat og Uge 31

KALENDER

I HIF’s kalender kan du få et overblik over de arrangementer der finder sted. Har du et arrangement du ønsker at få i kalenderen, så tag kontakt til os og vi skal hjælpe dig.

SE KALENDER

NYHEDER

BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketPetanqueSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
maj 26, 2024

Hornbæk Havnefest 2024

Kom til Hornbæk Havnefest i uge 30, der vil under havnefesten blive solgt lodder, så man kan vinde denne fantastiske rejse ☀️🌟🏝️fra #Drømmerejser Tak Drømmerejser…
BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
april 28, 2024

Hovedgeneralforsamling 2024 & Idræts- og Kulturprisen 2024

I dag søndag den 28. april 2024 blev Hornbæk Idrætsforenings Hovedgeneralforsamling nr. 116 afviklet. Nuværende Æresmedlem og tidligere Hovedformand Peter Storminger blev valgt som dirigent…
BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
marts 24, 2024

Hornbæk Havnefest 2024

Læs meget mere om Hornbæk Havnefest 2024 her   Super Brugsen i Hornbæk er hovedsponsor for Hornbæk Havnefest 2024

Hornbæk gymnastikforenings

BESTYRELSEN

Vi kan hjælpe dig med alt, lige fra medlemskab, spørgsmål til hold, tvivlsspørgsmål m.m.
Ring eller skriv til Kirsten Grønlund eller Pernille Kaslov, se information nedenfor.

Maj-Britt Oltmann

Bestyrelsesmedlem

Tlf: 21 20 82 88
Email:

ANNONCE

ANNONCE