HORNBÆK HAVNEFEST

Den årlige sommer og familiefest i Hornbæk

Vores årlige sommer og familiefest

Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Havneforening og Fonden Hornbæk Havn.

Godt 400 frivillige hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste familiefest.

Hornbæk Havnefest 2020 udskydes til 2021

Med baggrund i regeringens beslutning om, at alle større forsamlinger af befolkningen, såsom festivaler, markedsfester og lignende, ikke må finde sted august måned ud, har formandskollegiet for Hornbæk Havnefest besluttet at aflyse Havnefesten 2020, der skulle have fundet sted den 24. – 25. – og 26. juli på Hornbæk Havn.

Hornbæk Idrætsforening, Hornbæk Bådeklub, Hornbæk Havn og Hornbæk Havneforening, der arrangerer Havnefesten, beklager at beslutningen har været nødvendig, men bakker solidarisk op om myndighedernes forsøg på at dæmme op for den aggressive Coronavirus. Vi var allerede godt i gang med forberedelserne til årets Havnefest, men med statsministerens melding mandag den 6. april 2020, blev det klart at Havnefesten måtte aflyses.

Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige der allerede havde givet tilsagn om at være frivillig hjælper i år og vi håber at alle er klar igen i 2021.

Vi glæder os til at genåbne Hornbæk Havnefest i 2021,” siger Peter Poulsen, på vegne af formandskollegiet.

Læs mere om Hornbæk Havnefest 2021 i Helsingør Dagblad her


Super Brugsen i Hornbæk er Hovedsponsor for Hornbæk Havnefest

Hornbæk Havnefest takker alle vores sponsorer for den store opbakning i 2019

Overskuddet går til et godt formål

Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af foreningerne Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Havneforening og Fonden Hornbæk Havn. Godt 400 frivillige hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste familiefest.
Overskuddet fra Hornbæk Havnefest går ubeskåret til de arrangerende foreningers ungdomsarbejde.

Hornbæk Havnefest takker alle vores sponsorer for den store opbakning, ikke mindst når det gælder bidrag af økonomisk karakter men også materielle bidrag samt teknisk hjælp til at få festen stablet på benene. Uden denne opbakning fra byens erhvervsliv – ingen havnefest.
Stor tak til alle.

Hvis du vil vide mere om Hornbæk Havnefest så kontakt Peter Poulsen, Formand for Foreningen Hornbæk Havnefest på Tlf.: 40 37 81 05
eller Email:

Tilbageblik på 2019

Fra Hornbæk Havnefest 2019

NYHEDER

Kan du lide at følge med i de lokale aktiviteter eller fordybe dig i generalforsamlingsreferater finder du alt du leder efter i vores nyhedsblog. Vi lægge alt ind her, som har relevans for medlemmerne.

Petanque
august 3, 2020

Klubmesterskab 2020 i double

Lørdag den 1. august 2020 var der troppet 15 hold op til Hornbæk Petanques doublemesterskab Grundet antallet af hold, blev der lavet en stor pulje,…
Petanque
juli 27, 2020

Strandpetanque

Hornbæk Petanque’s årlige Strandpetanque stævne lørdag den 25/7-2020 Hornbæk Petanque afviklede for 26. gang sit traditionsrige strandpetanque stævne på stranden ved Hornbæk Havn. Som følge…
Petanque
juli 27, 2020

Single Turneringen 2020 i Hornbæk Petanque

Single Turneringen, som blev startet i det tidlige forår i år, synger nu snart på sidste vers. 25 deltagere har turneringen, og de har indtil…