HORNBÆK HAVNEFEST

Den årlige sommer og familiefest i Hornbæk

Hornbæks årlige sommer og familiefest


– altid i uge 30

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hornbæk Havnefest 2023

Årets Havnefest, som blev afholdt den 28. – 29. – 30. juli 2023, blev den største succes nogensinde med 15.400 betalende gæster på festpladsen og med et Havnefestvejr der til tider var regnfuldt.

Omsætningen på årets Havnefest blev efter de meget foreløbige opgørelser på hele 3.084.000 kr. – omsætningen i 2022 var på 2.665.000 kr. Så også i år bliver der et pænt overskud.

Som formand for Hornbæk Idrætsforening og Hornbæk Havnefest er jeg mere end tilfreds med årets Havnefest. God mad og hyggelig stemning i Havfruen, Kabyssen, Hyttefadet, Tapasbaren, Ølpølsen, Trossen, Udsigten, Vise Vers Teltet og Havnefest i børnehøjde gjorde det igen fremragende.

Fredag aften startede med et super åbningsshow med Milling & Molbech Quiz-Det er fredag efterfulgt af Shubidua-hygge med Mig og Bonden.
Fredag aften på store scene sluttede af med et forrygende rockshow med Sanne Salomonsen & Electric Guitars.
Aftenen sluttede med After Party i Vise Vers Teltet, hvor Sweet Charlie 5 atter en gang lagde teltet ned, og Festorkestret gav den fuld gas i Hyttefadet, og Lidt til og meget mere gjorde det samme i Havfruen på molen. Hele 7000 mennesker var på pladsen i løbet af fredag aften.

Underholdningen om lørdagen blev også en forrygende succes med 6000 besøgende på festpladsen for bl.a. at høre super koncerter med Beverly Hills Orchestra med Zindy Laursen som gæstesolist og Bryan Adams Tribute på den store scene.
At Your Service og Sweet Charlie 5 gav den gas lørdag aften i Vise Vers Teltet, og Yotak spillede forrygende i Hyttefadet, og Trypical Cumbia havde dansefest hos Havfruen på molen.
Og ikke at forglemme den efterhånden traditionsrige damefrokost lørdag eftermiddag i Vise Vers Teltet med 185 gæster hvor Festorkestret spillede.

Plankedysten, med Morten Stig Jørgensen som speaker, trak atter fulde huse på festpladsen lørdag eftermiddag og årets Plankemester og vinder af Plankedysten blev Casper Bech fra Havneforeningen.

Søndag trak 2400 mennesker til festpladsen startende med Sildespisning hvor 3 For U underholdt og senere det festlige Slidskeræs hvor båden Murerbaljen fra Gilleleje vandt en snæver men fortjent sejr og den flotteste båd blev båden Willys Jeep.

Finn Svendsen blev vinder af hovedgevinsten i Havnefestens lotteri,  et rejsegavekort til en rejse for 2 til Thailand. Rejsen er sponseret af Drømmerejser og Qatar Airways. Tak til sponsorerne af rejsen og tak til øvrige sponsorer af flotte gaver til lotteriet: Anders Skytte Rasmussen, Fiskehuset Hornbæk og POWER.

Søndag sluttede af – på trods af megen regn – med en super koncert på store scene med alle tiders Gasbox og til sidst et brag af en rockfest i Hyttefadet, hvor Yotak gav den hele armen.

Havnefest i Børnehøjde med vores nye krabbe Mascot Holly, ansigtsmaling, krabberæs, skattejagt, sildekasseræs og koncert med Kaya Brüel & Ole Kibsgaard blev som alt det andet til årets Havnefest en kæmpe succes.

Som formand for Hornbæk Idrætsforening og Hornbæk Havnefest vil jeg sige stor tak til alle, der besøgte årets Havnefest og til Havnefestkomitéen for et fremragende arbejde samt tak til de næsten 400 hjælpere, der hjalp til før, under og efter Havnefesten – uden jeres indsats var der ingen Havnefest.

Havnefestkomitéen afholder evalueringsmøde den 6. september og hvis der er nogle af vores mange frivillige hjælpere der har ris eller ros eller bare gode forslag/nye ideer så send det endelig til jeres Bodholder som så giver det videre til Havnefestkomitéen.

Sidst men ikke mindst tak til de mange sponsorer som igen i år har støttet Havnefesten på uvurderlig vis – STOR TAK for det.

Vi ses til Hornbæk Havnefest 2024 – altid i uge 30 og sidste weekend i juli – 26.-27.-28. juli 2024.

Peter P.
Hovedformand

1. præmie i Havnefestens lotteri 2023 sponseret af Drømmerejser

 

Læs meget mere om Hornbæk Havnefest 2023 her

 

 

Super Brugsen i Hornbæk er Hovedsponsor for Hornbæk Havnefest 2023

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hornbæk Havnefest 2022 var tilbage efter 2 års Corona pause

Årets Havnefest, som blev afholdt den 29. – 30. – 31. juli 2022, blev igen en kæmpe succes med godt 13.000 betalende gæster på festpladsen over de tre dage Havnefesten varede og med et perfekt Havnefestvejr.

Rekordomsætningen på årets Havnefest blev efter de foreløbige opgørelser på hele 2.625.000 kr.

Omsætningen i 2019 var på 2.018.000 kr. og med et overskud på hele 622.206 kr. I 2018 var omsætningen på 1.733.952 kr. og i 2017 var den på 1.527.286 kr. Så forventningerne er, at der også igen i år bliver et pænt overskud til de arrangerende foreninger.

Som formand for Hornbæk Idrætsforening og Foreningen Hornbæk Havnefest er jeg mere end tilfreds med årets Havnefest. God mad og hyggelig stemning i Fredsfisken – det forholdsvise nye initiativ med vegetarmad på molen, Kabyssen, Hyttefadet, Fiskefrikadellen, Tapasbaren, Ølpølsen, Trossen, Udsigten og Vise Vers Teltet gjorde det igen fremragende.

Fredag aften startede med et ”stærkt” show ”Last Man Standing” med Chili Klaus, hvor lokale dystede om, hvem der kunne spise den stærkeste chili og vinderen blev Gert Frederiksen.
Efterfølgende var der fremragende koncerter – først med John Mogensen Show Band og efterfølgende med forrygende Gasbox, og aftenen sluttede med After Party i Vise Vers Teltet, hvor Sweet Charlie 5 atter en gang lagde teltet ned, og Dynamitskipperens Sønner gav den fuld skrue i Hyttefadet, og Tobias Trier & Orkester gjorde det samme i Fredsfisken på molen.

Underholdningen om lørdagen blev også en forrygende succes med godt 5400 besøgende på festpladsen for bl.a. at høre koncerter med Shubberne og Beverly Hills Orchestra med Back To Back som gæster.
At Your Service og Sweet Charlie 5 igen lørdag aften gav den fuld gas i Vise Vers Teltet, og Yotak spillede forrygende i Hyttefadet, og Trypical Cumbia havde dansefest i Fredsfisken.
Og ikke at forglemme den efterhånden traditionsrige damefrokost lørdag eftermiddag med 120 gæster hvor traditionen tro Human Sound spillede i teltet.

Plankedysten, med Morten Stig Jørgensen som speaker, trak atter fulde huse på festpladsen lørdag eftermiddag og årets plankemester og vinder af Plankedysten blev Mikkel Petersen fra fodboldafdelingen i Hornbæk Idrætsforening.

Søndag trak igen mange mennesker til festpladsen startende med Sildespisning hvor Nis P. Jørgensen underholdt og senere det festlige Slidskeræs hvor båden med Frits og Poul alias Torben Svinggaard og Jens Bertram vandt en snæver men fortjent sejr og den flotteste båd blev båden ”Tour De France” med Casper og Emil.

Drømmerejsers store lodtrækning og ”Husk Lige Tandbørsten” show søndag eftermiddag blev også en kæmpe succes med masser af flotte præmier bl.a. to rejser til Thailand med Drømmerejser og Qatar Airways. Lotteriet gav et samlet overskud på 50.000 kr. som bliver fordelt med 25.000 kr. til de Ukrainske flygtninge der bor på Bøgehøjgård og 25.000 kr. til Hornbæk Havnefest.
Stor stor tak til Ida og Bjarne Lundahl fra Drømmerejser for de 25.000 kr. og for et fantastisk samarbejde.

Søndag sluttede af med en super koncert på store scene med Moonjam og et brag af en fest i Hyttefadet, hvor Yotak gav den hele armen, og Pelle Von Bülow Trio sluttede underholdningen af på molen i Fredsfisken.

Havnefest i Børnehøjde med ansigtsmaling, krabberæs, skattejagt, sildekasseræs og koncert med Katrine Bille m/Band blev som alt det andet til årets Havnefest en kæmpe succes.

Som formand for Hornbæk Idrætsforening og Foreningen Hornbæk Havnefest vil jeg sige stor tak til alle, der besøgte årets Havnefest og til Havnefestkomitéen for et fremragende arbejde samt tak til de næsten 400 hjælpere, der hjalp til før, under og efter Havnefesten – uden jeres indsats var der ingen Havnefest.

Sidst men ikke mindst tak til de mange sponsorer som igen i år har støttet Havnefesten på uvurderlig vis – STOR TAK for det.

Vi ses til Hornbæk Havnefest 2023 – altid i uge 30 og sidste weekend i juli – 28.-29.-30. juli 2023.

Peter P.
Hovedformand

Hornbæk Havnefest 2022 afholdes den 29. – 30. – 31. juli 2022

I år ser det heldigvis ud til, at vi kan afholde Hornbæk Havnefest på helt normale vilkår, og planlægningen er også i fuld gang.
Læs meget mere på Havnefesten hjemmeside her
Godt 350 frivillige hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste sommer og familiefest.

Super Brugsen i Hornbæk er Hovedsponsor for Hornbæk Havnefest

 

Husk slidskeræs på årets Havnefest søndag den 31. juli kl. 15.00.
Vognmand Benny Rasmussen & Søn er sponsor for slidskeræset

 

Læs meget mere her om Havnefestens sponsorer

IMG_1492

IMG_1536

Overskuddet går til et godt formål

Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Bådeklub. Godt 350 frivillige Hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste familiefest.
Overskuddet fra Hornbæk Havnefest går ubeskåret til ungdomsarbejde i Hornbæk.

Hornbæk Havnefest takker alle vores sponsorer for den store opbakning, ikke mindst når det gælder bidrag af økonomisk karakter men også materielle bidrag samt teknisk hjælp til at få festen stablet på benene. Uden denne opbakning fra byens erhvervsliv – ingen Havnefest.
Stor tak til alle.

Hvis du vil vide mere om Hornbæk Havnefest så kontakt Peter Poulsen, Formand for Hornbæk Idrætsforening på Tlf.: 40 37 81 05 eller e-mail:  

Tilbageblik på 2019

Fra Hornbæk Havnefest 2019

NYHEDER

Kan du lide at følge med i de lokale aktiviteter eller fordybe dig i generalforsamlingsreferater finder du alt du leder efter i vores nyhedsblog. Vi lægge alt ind her, som har relevans for medlemmerne.

Petanque
september 19, 2023

Klubmesterskab 2023 i triple

Klubmesterskabet i triple blev spillet i lørdags med deltagelse af blot 7 hold. Vinderne blev - efter en spændende finalekamp, der endte med cifrene 13-12,…
BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketPetanqueSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
august 30, 2023

Æresmedlem Thomas Jørgensen er død

I går modtog vi i Hornbæk Idrætsforening den triste meddelse, at vores mangeårige æresmedlem, Thomas Jørgensen, var sovet stille ind med familien omkring sig. Thomas…
Petanque
august 26, 2023

Petanquebaner under vand

Det var helt umuligt at gennemføre dagens rødvinsturnering efter en nat med voldsomme og heftige regnmængder. Det viser billederne vist tydeligt :-). Jeg har aldrig…