HORNBÆK HAVNEFEST

Den årlige sommer og familiefest i Hornbæk

Hornbæks årlige sommer og familiefestKom til Hornbæk Havnefest i uge 30, der vil under havnefesten blive solgt lodder, så man kan vinde denne fantastiske rejse ☀️🌟🏝️fra #Drømmerejser

Tak Drømmerejser

Køb billet via hjemmeside : www.hornbaekhavnefest.dk

 

Læs mere om Hornbæk Havnefest 2024 her 

Super Brugsen i Hornbæk er Hovedsponsor for Hornbæk Havnefest 2024

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hornbæk Havnefest 2023

Årets Havnefest, som blev afholdt den 28. – 29. – 30. juli 2023, blev den største succes nogensinde med 15.400 betalende gæster på festpladsen og med et Havnefestvejr der til tider var regnfuldt.

Omsætningen på årets Havnefest blev på 3,4 mio. kr. – omsætningen i 2022 var på 2,9 mio. kr. og overskuddet var i år på 1.008.000 mio. kr. mod et overskud i 2022 på 976.000 kr. Et resultat som fortjener stor respekt ikke mindst hos de mange frivillige der igen i år hjalp til ved Havnefesten.

Som formand for Hornbæk Idrætsforening og Hornbæk Havnefest er jeg mere end tilfreds med årets Havnefest. God mad og hyggelig stemning i Havfruen, Kabyssen, Hyttefadet, Tapasbaren, Ølpølsen, Trossen, Udsigten, Vise Vers Teltet og Havnefest i børnehøjde gjorde det igen fremragende.

Fredag aften startede med et super åbningsshow med Milling & Molbech Quiz-Det er fredag efterfulgt af Shubidua-hygge med Mig og Bonden.
Fredag aften på store scene sluttede af med et forrygende rockshow med Sanne Salomonsen & Electric Guitars.
Aftenen sluttede med After Party i Vise Vers Teltet, hvor Sweet Charlie 5 atter en gang lagde teltet ned, og Festorkestret gav den fuld gas i Hyttefadet, og Lidt til og meget mere gjorde det samme i Havfruen på molen. Hele 7000 mennesker var på pladsen i løbet af fredag aften.

Underholdningen om lørdagen blev også en forrygende succes med 6000 besøgende på festpladsen for bl.a. at høre super koncerter med Beverly Hills Orchestra med Zindy Laursen som gæstesolist og Bryan Adams Tribute på den store scene.
At Your Service og Sweet Charlie 5 gav den gas lørdag aften i Vise Vers Teltet, og Yotak spillede forrygende i Hyttefadet, og Trypical Cumbia havde dansefest hos Havfruen på molen.
Og ikke at forglemme den efterhånden traditionsrige damefrokost lørdag eftermiddag i Vise Vers Teltet med 185 gæster hvor Festorkestret spillede.

Plankedysten, med Morten Stig Jørgensen som speaker, trak atter fulde huse på festpladsen lørdag eftermiddag og årets Plankemester og vinder af Plankedysten blev Casper Bech fra Havneforeningen.

Søndag trak 2400 mennesker til festpladsen startende med Sildespisning hvor 3 For U underholdt og senere det festlige Slidskeræs hvor båden Murerbaljen fra Gilleleje vandt en snæver men fortjent sejr og den flotteste båd blev båden Willys Jeep.

Finn Svendsen blev vinder af hovedgevinsten i Havnefestens lotteri,  et rejsegavekort til en rejse for 2 til Thailand. Rejsen er sponseret af Drømmerejser og Qatar Airways. Tak til sponsorerne af rejsen og tak til øvrige sponsorer af flotte gaver til lotteriet: Anders Skytte Rasmussen, Fiskehuset Hornbæk og POWER.

Søndag sluttede af – på trods af megen regn – med en super koncert på store scene med alle tiders Gasbox og til sidst et brag af en rockfest i Hyttefadet, hvor Yotak gav den hele armen.

Havnefest i Børnehøjde med vores nye krabbe Mascot Holly, ansigtsmaling, krabberæs, skattejagt, sildekasseræs og koncert med Kaya Brüel & Ole Kibsgaard blev som alt det andet til årets Havnefest en kæmpe succes.

Som formand for Hornbæk Idrætsforening og Hornbæk Havnefest vil jeg sige stor tak til alle, der besøgte årets Havnefest og til Havnefestkomitéen for et fremragende arbejde samt tak til de næsten 400 hjælpere, der hjalp til før, under og efter Havnefesten – uden jeres indsats var der ingen Havnefest.

Havnefestkomitéen afholder evalueringsmøde den 6. september og hvis der er nogle af vores mange frivillige hjælpere der har ris eller ros eller bare gode forslag/nye ideer så send det endelig til jeres Bodholder som så giver det videre til Havnefestkomitéen.

Sidst men ikke mindst tak til de mange sponsorer som igen i år har støttet Havnefesten på uvurderlig vis – STOR TAK for det.

Vi ses til Hornbæk Havnefest 2024 – altid i uge 30 og sidste weekend i juli – 26.-27.-28. juli 2024.

Peter P.
Hovedformand

1. præmie i Havnefestens lotteri 2023 sponseret af Drømmerejser

 

Læs meget mere om Hornbæk Havnefest 2023 her

 

________________________________________________________________________

 

IMG_1492

IMG_1536

Overskuddet går til et godt formål

Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Bådeklub. Godt 350 frivillige Hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste familiefest.
Overskuddet fra Hornbæk Havnefest går ubeskåret til ungdomsarbejde i Hornbæk.

Hornbæk Havnefest takker alle vores sponsorer for den store opbakning, ikke mindst når det gælder bidrag af økonomisk karakter men også materielle bidrag samt teknisk hjælp til at få festen stablet på benene. Uden denne opbakning fra byens erhvervsliv – ingen Havnefest.
Stor tak til alle.

Hvis du vil vide mere om Hornbæk Havnefest så kontakt Peter Poulsen, Formand for Hornbæk Idrætsforening på Tlf.: 40 37 81 05 eller e-mail:  

Tilbageblik på 2019

Fra Hornbæk Havnefest 2019

NYHEDER

Kan du lide at følge med i de lokale aktiviteter eller fordybe dig i generalforsamlingsreferater finder du alt du leder efter i vores nyhedsblog. Vi lægge alt ind her, som har relevans for medlemmerne.

Petanque
juni 24, 2024

Klubmesterskab 2024 i single

Klubmesterskabet i single blev spillet lørdag den 22. juni med deltagelse af blot 14 spillere. Vi var heldige med vejret. Det var gråt og fugtigt…
Petanque
juni 9, 2024

Klubmesterskab 2024 i double

Klubmesterskabet i double blev spillet i går lørdag med deltagelse af 11 hold. De indledende tre kampe blev spillet i en stor lodtrækningspulje, hvorefter de…
BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
juni 8, 2024

Hornbæk Havnefest 2024

  Køb billetter her