HORNBÆK HAVNEFEST

Den årlige sommer og familiefest i Hornbæk

Vores årlige sommer og familiefest

Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Havneforening og Fonden Hornbæk Havn.

Godt 400 frivillige hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste familiefest.

Hornbæk Havnefest 2021

Selvom vi pt. slet ikke ved om vi kan afholde Hornbæk Havnefest i 2021, havde vi tirsdag den 25. august 2020 alligevel første forberedende møde om Havnefesten 2021.
Lige nu arbejder vi videre på at afholde Havnefest i uge 30 i 2021, men om COVID-19 forhindre dette må indtil videre stå hen i det uvisse.
Vi har besluttet at deadline for om Havnefesten gennemføres i 2021 er fastsat til maj måned.

Hornbæk Havnefest 2020 udskydes til 2021

Med baggrund i regeringens beslutning om, at alle større forsamlinger af befolkningen, såsom festivaler, markedsfester og lignende, ikke må finde sted august måned ud, har formandskollegiet for Hornbæk Havnefest besluttet at aflyse Havnefesten 2020, der skulle have fundet sted den 24. – 25. – og 26. juli på Hornbæk Havn.

Hornbæk Idrætsforening, Hornbæk Bådeklub, Hornbæk Havn og Hornbæk Havneforening, der arrangerer Havnefesten, beklager at beslutningen har været nødvendig, men bakker solidarisk op om myndighedernes forsøg på at dæmme op for den aggressive Coronavirus. Vi var allerede godt i gang med forberedelserne til årets Havnefest, men med statsministerens melding mandag den 6. april 2020, blev det klart at Havnefesten måtte aflyses.

Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige der allerede havde givet tilsagn om at være frivillig hjælper i år og vi håber at alle er klar igen i 2021.

Vi glæder os til at genåbne Hornbæk Havnefest i 2021,” siger Peter Poulsen, på vegne af formandskollegiet.

Læs mere om Hornbæk Havnefest 2021 i Helsingør Dagblad her


Super Brugsen i Hornbæk er Hovedsponsor for Hornbæk Havnefest

Hornbæk Havnefest takker alle vores sponsorer for den store opbakning i 2019

Overskuddet går til et godt formål

Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af foreningerne Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Havneforening og Fonden Hornbæk Havn. Godt 400 frivillige hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste familiefest.
Overskuddet fra Hornbæk Havnefest går ubeskåret til de arrangerende foreningers ungdomsarbejde.

Hornbæk Havnefest takker alle vores sponsorer for den store opbakning, ikke mindst når det gælder bidrag af økonomisk karakter men også materielle bidrag samt teknisk hjælp til at få festen stablet på benene. Uden denne opbakning fra byens erhvervsliv – ingen havnefest.
Stor tak til alle.

Hvis du vil vide mere om Hornbæk Havnefest så kontakt Peter Poulsen, Formand for Foreningen Hornbæk Havnefest på Tlf.: 40 37 81 05
eller Email:

Tilbageblik på 2019

Fra Hornbæk Havnefest 2019

NYHEDER

Kan du lide at følge med i de lokale aktiviteter eller fordybe dig i generalforsamlingsreferater finder du alt du leder efter i vores nyhedsblog. Vi lægge alt ind her, som har relevans for medlemmerne.

BadmintonFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
april 14, 2021

Hovedgeneralforsamlingen er udsat

Forretningsudvalget i Hornbæk Idrætsforening har på baggrund af de nuværende Corona restriktioner besluttet at udsætte Hovedgeneralforsamling fra søndag den 25. april 2021 kl. 10.00 til…
BadmintonFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
marts 21, 2021

Idræts og Kulturpris 2021

Prismodtagerne i 2020 Hornbæk Idrætsforenings Idræts- og Kulturpris uddeles på Hovedgeneralforsamlingen søndag den 25. april 2021, og kandidatforslag til denne pris skal være undertegnede i…
BadmintonFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
marts 21, 2021

Hovedgeneralforsamling i Hornbæk Idrætsforening