HORNBÆK HAVNEFEST

Den årlige sommer og familiefest i Hornbæk

Vores årlige sommer og familiefest

Vi ses til Hornbæk Havnefest 2023 – altid i uge 30

Hornbæk Havnefest var tilbage efter 2 års Corona pause

Årets Havnefest, som blev afholdt den 29. – 30. – 31. juli 2022, blev igen en kæmpe succes med godt 13.000 betalende gæster på festpladsen over de tre dage Havnefesten varede og med et perfekt Havnefestvejr.

Rekordomsætningen på årets Havnefest blev efter de foreløbige opgørelser på hele 2.625.000 kr.

Omsætningen i 2019 var på 2.018.000 kr. og med et overskud på hele 622.206 kr. I 2018 var omsætningen på 1.733.952 kr. og i 2017 var den på 1.527.286 kr. Så forventningerne er, at der også igen i år bliver et pænt overskud til de arrangerende foreninger.

Som formand for Hornbæk Idrætsforening og Foreningen Hornbæk Havnefest er jeg mere end tilfreds med årets Havnefest. God mad og hyggelig stemning i Fredsfisken – det forholdsvise nye initiativ med vegetarmad på molen, Kabyssen, Hyttefadet, Fiskefrikadellen, Tapasbaren, Ølpølsen, Trossen, Udsigten og Vise Vers Teltet gjorde det igen fremragende.

Fredag aften startede med et ”stærkt” show ”Last Man Standing” med Chili Klaus, hvor lokale dystede om, hvem der kunne spise den stærkeste chili og vinderen blev Gert Frederiksen.
Efterfølgende var der fremragende koncerter – først med John Mogensen Show Band og efterfølgende med forrygende Gasbox, og aftenen sluttede med After Party i Vise Vers Teltet, hvor Sweet Charlie 5 atter en gang lagde teltet ned, og Dynamitskipperens Sønner gav den fuld skrue i Hyttefadet, og Tobias Trier & Orkester gjorde det samme i Fredsfisken på molen.

Underholdningen om lørdagen blev også en forrygende succes med godt 5400 besøgende på festpladsen for bl.a. at høre koncerter med Shubberne og Beverly Hills Orchestra med Back To Back som gæster.
At Your Service og Sweet Charlie 5 igen lørdag aften gav den fuld gas i Vise Vers Teltet, og Yotak spillede forrygende i Hyttefadet, og Trypical Cumbia havde dansefest i Fredsfisken.
Og ikke at forglemme den efterhånden traditionsrige damefrokost lørdag eftermiddag med 120 gæster hvor traditionen tro Human Sound spillede i teltet.

Plankedysten, med Morten Stig Jørgensen som speaker, trak atter fulde huse på festpladsen lørdag eftermiddag og årets plankemester og vinder af Plankedysten blev Mikkel Petersen fra fodboldafdelingen i Hornbæk Idrætsforening.

Søndag trak igen mange mennesker til festpladsen startende med Sildespisning hvor Nis P. Jørgensen underholdt og senere det festlige Slidskeræs hvor båden med Frits og Poul alias Torben Svinggaard og Jens Bertram vandt en snæver men fortjent sejr og den flotteste båd blev båden ”Tour De France” med Casper og Emil.

Drømmerejsers store lodtrækning og ”Husk Lige Tandbørsten” show søndag eftermiddag blev også en kæmpe succes med masser af flotte præmier bl.a. to rejser til Thailand med Drømmerejser og Qatar Airways. Lotteriet gav et samlet overskud på 50.000 kr. som bliver fordelt med 25.000 kr. til de Ukrainske flygtninge der bor på Bøgehøjgård og 25.000 kr. til Hornbæk Havnefest.
Stor stor tak til Ida og Bjarne Lundahl fra Drømmerejser for de 25.000 kr. og for et fantastisk samarbejde.

Søndag sluttede af med en super koncert på store scene med Moonjam og et brag af en fest i Hyttefadet, hvor Yotak gav den hele armen, og Pelle Von Bülow Trio sluttede underholdningen af på molen i Fredsfisken.

Havnefest i Børnehøjde med ansigtsmaling, krabberæs, skattejagt, sildekasseræs og koncert med Katrine Bille m/Band blev som alt det andet til årets Havnefest en kæmpe succes.

Som formand for Hornbæk Idrætsforening og Foreningen Hornbæk Havnefest vil jeg sige stor tak til alle, der besøgte årets Havnefest og til Havnefestkomitéen for et fremragende arbejde samt tak til de næsten 400 hjælpere, der hjalp til før, under og efter Havnefesten – uden jeres indsats var der ingen Havnefest.

Der skal også lyde en stor tak til formændene for de andre foreninger for et godt og konstruktivt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afviklingen af årets Havnefest.

Hornbæk Havnefest arrangeres af Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening – i et samarbejde med Hornbæk Havneforening og Fonden Hornbæk Havn.

Sidst men ikke mindst tak til de mange sponsorer som igen i år har støttet Havnefesten på uvurderlig vis – STOR TAK for det.

Vi ses til Hornbæk Havnefest 2023 – altid i uge 30 og sidste weekend i juli – 28.-29.-30. juli 2023.

Peter P.
Hovedformand

Hornbæk Havnefest 2022 afholdes den 29. – 30. – 31. juli 2022

I år ser det heldigvis ud til, at vi kan afholde Hornbæk Havnefest på helt normale vilkår, og planlægningen er også i fuld gang.
Læs meget mere på Havnefesten hjemmeside her
Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Havneforening og Fonden Hornbæk Havn.
Godt 400 frivillige hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste sommer og familiefest.

Super Brugsen i Hornbæk er Hovedsponsor for Hornbæk Havnefest

 

Husk slidskeræs på årets Havnefest søndag den 31. juli kl. 15.00.
Vognmand Benny Rasmussen & Søn er sponsor for slidskeræset

 

Læs meget mere her om Havnefestens sponsorer

IMG_1492

IMG_1536

 

Overskuddet går til et godt formål

Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af foreningerne Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Havneforening og Fonden Hornbæk Havn. Godt 400 frivillige Hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste familiefest.
Overskuddet fra Hornbæk Havnefest går ubeskåret til de arrangerende foreningers ungdomsarbejde.

Hornbæk Havnefest takker alle vores sponsorer for den store opbakning, ikke mindst når det gælder bidrag af økonomisk karakter men også materielle bidrag samt teknisk hjælp til at få festen stablet på benene. Uden denne opbakning fra byens erhvervsliv – ingen Havnefest.
Stor tak til alle.

Hvis du vil vide mere om Hornbæk Havnefest så kontakt Peter Poulsen, Formand for Foreningen Hornbæk Havnefest på Tlf.: 40 37 81 05 eller e-mail:  

Tilbageblik på 2019

Fra Hornbæk Havnefest 2019

NYHEDER

Kan du lide at følge med i de lokale aktiviteter eller fordybe dig i generalforsamlingsreferater finder du alt du leder efter i vores nyhedsblog. Vi lægge alt ind her, som har relevans for medlemmerne.

BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
november 28, 2022

Hornbæk Idrætsforening bringer dette opslag på vegne af Per Svendsens familie

Tusind tusind tak for overvældende - smukke blomster - kærlige hilsner og kram - samt venlig deltagelse ved Per Svendsens bortgang. Familien ❤️
BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
november 15, 2022

Mindeord for Per Svendsen

Mindeord for Per Svendsen Søndag modtog vi i Hornbæk Idrætsforening den meget triste meddelelse, at Per Svendsen natten til søndag var død efter hjertestop, 82…
SouldiversHovedafdelingen
oktober 3, 2022

JULEKONCERT MED SPISNING I HORNBÆK HALLEN 3.DECEMBER 2022

Hornbæk Idrætsforening præsenterer Julekoncert med spisning i Hornbæk Hallen Lørdag d. 3.december 2022 kl. 18.00 HALBERG & FRIENDS og SOULDIVERS Sidste års succes gav stof…