HORNBÆK HAVNEFEST

Den årlige sommer og familiefest i Hornbæk

Vores årlige sommer og familiefest

Hornbæk Havnefest 2022 afholdes den 29. – 30. – 31. juli 2022

 

IMG_1492

IMG_1536

Hornbæk Havnefest 2021 er aflyst

Arrangørerne af Hornbæk Havnefest – Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Fonden Hornbæk Havn og Hornbæk Havneforening – er kede af at skulle meddele, at årets Havnefest i uge 30 er aflyst.

Myndighedernes restriktioner i forbindelse med afholdelse af friluftskoncerter i juli 2021 medfører under den fortsatte Corona-pandemi, at det for andet år i træk bliver umuligt at gennemføre Hornbæk Havnefest på et økonomisk velfunderet grundlag.

Den påbudte sektionsopdeling af det begrænsede publikumsareal foran Store Scene betyder, at kun 2 sektioner à 200 deltagere ville kunne etableres på arealet som under normale omstændigheder kan rumme op til 3.000 betalende publikummer.

Ej heller den påbudte ordning for indendørs, stående arrangementer levner mulighed for afvikling af de populære koncerter i såvel Vise Vers Teltet som i Hyttefadet.

– Vi beklager, at beslutningen er nødvendig, og Foreningen Hornbæk Havnefest bakker solidarisk op om myndighedernes dispositioner. Allerede i marts måned var vi langt henne i årets forberedelser og ventede kun på grønt lys til at aktivere de godt 400 frivillige hornbækkere som hvert år beredvilligt stiller op.
Det samme gjaldt for de mere end 20 optrædende bands og solister i det færdige musikprogram, siger Hornbæk Havnefests formand Peter Poulsen.

Alt er dags dato sat på stand-by i et års tid, men som et lille lys i mørket kan vi fortælle, at hele det omfangsrige musikprogram for 2021 allerede nu er reetableret og vil blive præsenteret på Hornbæk Havnefest 2022. Vel mødt!

Med venlig hilsen
Foreningen Hornbæk Havnefest
Peter Poulsen

Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Havneforening og Fonden Hornbæk Havn.

Godt 400 frivillige hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste familiefest.


Super Brugsen i Hornbæk er Hovedsponsor for Hornbæk Havnefest

Hornbæk Havnefest takker alle vores sponsorer for den store opbakning i 2019

Overskuddet går til et godt formål

Hornbæk Havnefest arrangeres hvert år af foreningerne Hornbæk Bådeklub og Hornbæk Idrætsforening i et tæt samarbejde med Hornbæk Havneforening og Fonden Hornbæk Havn. Godt 400 frivillige hornbækkere er hvert år med til at skabe Danmarks hyggeligste familiefest.
Overskuddet fra Hornbæk Havnefest går ubeskåret til de arrangerende foreningers ungdomsarbejde.

Hornbæk Havnefest takker alle vores sponsorer for den store opbakning, ikke mindst når det gælder bidrag af økonomisk karakter men også materielle bidrag samt teknisk hjælp til at få festen stablet på benene. Uden denne opbakning fra byens erhvervsliv – ingen havnefest.
Stor tak til alle.

Hvis du vil vide mere om Hornbæk Havnefest så kontakt Peter Poulsen, Formand for Foreningen Hornbæk Havnefest på Tlf.: 40 37 81 05
eller Email:

Tilbageblik på 2019

Fra Hornbæk Havnefest 2019

NYHEDER

Kan du lide at følge med i de lokale aktiviteter eller fordybe dig i generalforsamlingsreferater finder du alt du leder efter i vores nyhedsblog. Vi lægge alt ind her, som har relevans for medlemmerne.

BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenIkke tildelt kategoriKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
december 17, 2021

Glædelig jul og godt nytår

2021 er ved at rinde ud, og Hornbæk Idrætsforening har igen i år markeret sig på fornemmeste vis i mange sammenhænge, og hvor sammenhold og…
Petanque
december 5, 2021

Sæsonens sidste rødvinsturnering blev spillet i går

Spillekalenderen for 2021 fandt endelig sin afslutning i går, da rødvinsturnering nr. 20 blev spillet med deltagelse af 16 medlemmer. Vejret var gråt, temperaturen var…
BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
november 28, 2021

Julekoncert 2021

Kære deltager i julekoncerten i Hornbæk Hallen lørdag den 4. december 2021. Hornbæk Idrætsforening byder velkommen til koncert med Beverly Hills Orchestra og Sweet Charlie…