HORNBÆK VINTERBADELAUG

Vi har til formål gennem udendørs badning hele året, primært fra oktober til april, at opnå sundhed, velvære og socialt samvær.

HORNBÆK VINTERBADELAUGS

HISTORIE

  • I 2010 blev Hornbæk Vinterbadelaug etableret ved en stiftende generalforsamling, hvor 36 personer deltog og en egentlig bestyrelse blev valgt. Inden da havde en arbejdsgruppe ansøgt og fået tilladelse til at etablere en badetrappe på Østre Mole.
  • De efterfølgende år blev brugt til at søge fondsmidler til badehuset, søge tilladelser hos kommune og kystdirektorat, og da tilladelserne og pengene var i hus, blev badehuset (tegnet af arkitekt Jørgen Grumstrup) planlagt og byggeprocessen kunne gå i gang.
  • I 2013 åbnede badehuset ude på Østre Mole tæt på badetrappen. Badehusets 24 m2 bestående af 12 m2 sauna og 12 m2 omklædning blev hurtigt populært, så medlemstallet steg hurtigt til ca. 330.
  • I 2017 åbnede badehusets udbygning, så det i dag er på 36 m2, dvs. at omklædningsdelen blev fordoblet. Herefter er medlemstallet eksploderet, så vi har måttet oprette en venteliste, da medlemstallet nåede 500. I dag er der 120 på ventelisten – ventelisten finder du dette link:

Vores formål

Hornbæk Vinterbadelaug har til formål gennem udendørs badning hele året, primært fra oktober til april, at opnå sundhed og velvære. Desuden er det et væsentligt formål at skabe socialt samvær og kammeratskab blandt medlemmerne.

Hornbæk Vinterbadelaug er desuden medlem af Hornbæk Idrætsforening.

NB! Bestyrelsen har besluttet fra dags dato (24.11.18) midlertidigt at lukke for indmeldelse. Det sker p.g.a. den store tilstrømning af nye medlemmer gennem de sidste måneder. Vi har nu passeret de 500 medlemmer.

Hvis man ønsker at komme på venteliste, kan man udfylde blanketten på vores hjemmeside. Det koster ikke noget at stå på ventelisten og du vil blive kontaktet når der er plads til optagelse som medlem.

OPSKRIV DIG TIL VENTELISTEN

BADNING

Vi bader fra havnens østre mole, hvor der er etableret badetrappe, platform og badehus med omklædning og sauna. Desuden er der i år etableret en trappe med platform i inderhavnen, som kan bruges i tilfælde af hårdt vejr. Badning sker altid på eget ansvar.

Aktiviteter

For at kunne opfylde Hornbæk Vinterbadelaugs formål, er følgende aktiviteter etableret:

  • Sæsonstart i oktober
  • Brunch i November
  • Solhvervstræf i december

 

Generalforsamling

Generalforsamlingen er Hornbæk Vinterbadelaugs højeste myndighed og finder sted den første lørdag i februar. På generalforsamlingen vælges en bestyrelse på 6 medlemmer.

SE HELE BESTYRELSEN

Der er i Danmark 11.000 registrerede vinterbadere, og mindst lige så mange, der vinterbader privat.

Det anslår Rådet for Større Badesikkerhed.

KALENDER

I HIF’s kalender kan du få et overblik over de arrangementer, der finder sted i Foreningen. Har du et arrangement du ønsker at få i kalenderen, så tag kontakt til os og vi skal hjælpe dig.

SE KALENDER

Nyheder

BadmintonFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
juni 29, 2020

Idræts – og Kulturpris 2020

U19-D og Jens Peter Nielsen foran klubhuset Idræts- og Kulturpris 2020 På Hovedgeneralforsamlingen i Hornbæk Idrætsforening søndag den 28. juni blev idrætsforeningens Idræts- og Kulturpris…
BadmintonFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
juni 29, 2020

Hovedgeneralforsamling 2020

Søndag den 28. juni 2020 blev Hornbæk Idrætsforenings Hovedgeneralforsamling nr. 112 afviklet. Nuværende Æresmedlem og tidligere Hovedformand Peter Storminger blev valgt som dirigent og styrede…
BadmintonFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
juni 25, 2020

Hovedgeneralforsamling 2020

Husk det er på søndag den 28. juni 2020 kl. 10.00 i klubhuset der afholdes Hovedgeneralforsamling. I forbindelse med generalforsamlingen uddeles årets Idræts- og Kulturpris.…

KONTAKT HORNBÆK VINTERBADELAUG

ANNONCE

ANNONCE