HORNBÆK VINTERBADELAUG

Vi har til formål gennem udendørs badning hele året, primært fra oktober til april, at opnå sundhed, velvære og socialt samvær.

HORNBÆK VINTERBADELAUGS

HISTORIE

  • I 2010 blev Hornbæk Vinterbadelaug etableret ved en stiftende generalforsamling, hvor 36 personer deltog og en egentlig bestyrelse blev valgt. Inden da havde en arbejdsgruppe ansøgt og fået tilladelse til at etablere en badetrappe på Østre Mole.
  • De efterfølgende år blev brugt til at søge fondsmidler til badehuset, søge tilladelser hos kommune og kystdirektorat, og da tilladelserne og pengene var i hus, blev badehuset (tegnet af arkitekt Jørgen Grumstrup) planlagt og byggeprocessen kunne gå i gang.
  • I 2013 åbnede badehuset ude på Østre Mole tæt på badetrappen. Badehusets 24 m2 bestående af 12 m2 sauna og 12 m2 omklædning blev hurtigt populært, så medlemstallet steg hurtigt til ca. 330.
  • I 2017 åbnede badehusets udbygning, så det i dag er på 36 m2, dvs. at omklædningsdelen blev fordoblet. Herefter er medlemstallet eksploderet, så vi har måttet oprette en venteliste, da medlemstallet nåede 500. I dag er der 120 på ventelisten – ventelisten finder du dette link:

Vores formål

Hornbæk Vinterbadelaug har til formål gennem udendørs badning hele året, primært fra oktober til april, at opnå sundhed og velvære. Desuden er det et væsentligt formål at skabe socialt samvær og kammeratskab blandt medlemmerne.

Hornbæk Vinterbadelaug er desuden medlem af Hornbæk Idrætsforening.

NB! Bestyrelsen har besluttet fra dags dato (24.11.18) midlertidigt at lukke for indmeldelse. Det sker p.g.a. den store tilstrømning af nye medlemmer gennem de sidste måneder. Vi har nu passeret de 500 medlemmer.

Hvis man ønsker at komme på venteliste, kan man udfylde blanketten på vores hjemmeside. Det koster ikke noget at stå på ventelisten og du vil blive kontaktet når der er plads til optagelse som medlem.

OPSKRIV DIG TIL VENTELISTEN

BADNING

Vi bader fra havnens østre mole, hvor der er etableret badetrappe, platform og badehus med omklædning og sauna. Desuden er der i år etableret en trappe med platform i inderhavnen, som kan bruges i tilfælde af hårdt vejr. Badning sker altid på eget ansvar.

Aktiviteter

For at kunne opfylde Hornbæk Vinterbadelaugs formål, er følgende aktiviteter etableret:

  • Sæsonstart i oktober
  • Brunch i November
  • Solhvervstræf i december

 

Generalforsamling

Generalforsamlingen er Hornbæk Vinterbadelaugs højeste myndighed og finder sted den første lørdag i februar. På generalforsamlingen vælges en bestyrelse på 6 medlemmer.

SE HELE BESTYRELSEN

Der er i Danmark 11.000 registrerede vinterbadere, og mindst lige så mange, der vinterbader privat.

Det anslår Rådet for Større Badesikkerhed.

KALENDER

I HIF’s kalender kan du få et overblik over de arrangementer, der finder sted i Foreningen. Har du et arrangement du ønsker at få i kalenderen, så tag kontakt til os og vi skal hjælpe dig.

SE KALENDER

Nyheder

BadmintonFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
september 9, 2020

Kræmmermarkedet er aflyst

Fodboldens Venner har besluttet at aflyse dette års Kræmmermarked i Hornbækhallen - men de vender stærkt tilbage i 2021. Bh. Peter P. Hovedformand
BadmintonFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
september 4, 2020

Juletræsfesten 2020 aflyses

Hornbæk Idrætsforenings årlige børnejuletræsfest skulle have været afholdt lørdag den 5. december 2020. Men på baggrund af COVID-19 og de myndighedskrav der er, har forretningsudvalget…
BadmintonFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
august 30, 2020

Nye regler for håndtering af plettede børneattester

Personer med plettede børneattester er fremover automatisk udelukket fra at være træner eller instruktør i idrætsforeninger, men kan nu ansøge et såkaldt Seksualkrænkelsesnævn om tilladelse.…

KONTAKT HORNBÆK VINTERBADELAUG

ANNONCE

ANNONCE