HORNBÆK VINTERBADELAUG

Vi har til formål gennem udendørs badning hele året, primært fra oktober til april, at opnå sundhed, velvære og socialt samvær.

HORNBÆK VINTERBADELAUGS

HISTORIE

  • I 2010 blev Hornbæk Vinterbadelaug etableret ved en stiftende generalforsamling, hvor 36 personer deltog og en egentlig bestyrelse blev valgt. Inden da havde en arbejdsgruppe ansøgt og fået tilladelse til at etablere en badetrappe på Østre Mole.
  • De efterfølgende år blev brugt til at søge fondsmidler til badehuset, søge tilladelser hos kommune og kystdirektorat, og da tilladelserne og pengene var i hus, blev badehuset (tegnet af arkitekt Jørgen Grumstrup) planlagt og byggeprocessen kunne gå i gang.
  • I 2013 åbnede badehuset ude på Østre Mole tæt på badetrappen. Badehusets 24 m2 bestående af 12 m2 sauna og 12 m2 omklædning blev hurtigt populært, så medlemstallet steg hurtigt til ca. 330.
  • I 2017 åbnede badehusets udbygning, så det i dag er på 36 m2, dvs. at omklædningsdelen blev fordoblet. Herefter er medlemstallet eksploderet, så vi har måttet oprette en venteliste, da medlemstallet nåede 500. I dag er der over 300 på ventelisten.

Vores formål

Hornbæk Vinterbadelaug har til formål gennem udendørs badning hele året, primært fra oktober til april, at opnå sundhed og velvære. Desuden er det et væsentligt formål at skabe socialt samvær og kammeratskab blandt medlemmerne.

Hornbæk Vinterbadelaug er desuden medlem af Hornbæk Idrætsforening.

NB! Bestyrelsen har besluttet fra dags dato (24.11.18) midlertidigt at lukke for indmeldelse. Det sker p.g.a. den store tilstrømning af nye medlemmer gennem de sidste måneder. Vi har nu passeret de 500 medlemmer.

Hvis man ønsker at komme på venteliste, kan man udfylde blanketten på vores hjemmeside. Det koster ikke noget at stå på ventelisten og du vil blive kontaktet når der er plads til optagelse som medlem.

OPSKRIV DIG TIL VENTELISTEN

BADNING

Vi bader fra havnens østre mole, hvor der er etableret badetrappe, platform og badehus med omklædning og sauna. Desuden er der i år etableret en trappe med platform i inderhavnen, som kan bruges i tilfælde af hårdt vejr. Badning sker altid på eget ansvar.

Aktiviteter

For at kunne opfylde Hornbæk Vinterbadelaugs formål, er følgende aktiviteter etableret:

  • Sæsonstart i oktober
  • Nytårskur i januar

 

Generalforsamling

Generalforsamlingen er Hornbæk Vinterbadelaugs højeste myndighed og finder sted den første lørdag i februar. P.g.a. corona er generalforsamlingen for 2021 udsat til første lørdag i oktober. På generalforsamlingen vælges en bestyrelse på 5 medlemmer samt en suppleant. Bestyrelsen varetager driften af foreningen.

Der er i Danmark 11.000 registrerede vinterbadere, og mindst lige så mange, der vinterbader privat.

Det anslår Rådet for Større Badesikkerhed.

KALENDER

I HIF’s kalender kan du få et overblik over de arrangementer, der finder sted i Foreningen. Har du et arrangement du ønsker at få i kalenderen, så tag kontakt til os og vi skal hjælpe dig.

SE KALENDER

Nyheder

BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketPetanqueSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
juli 20, 2022

HORNBÆK IF – FORENINGSDAG 20-8-22

HORNBÆK IF INVITERER TIL FORENINGSDAG DEN 20. AUGUST Sæt allerede nu et stort X i kalenderen lørdag den 20.august 2022, når Hornbæk Idrætsforening inviterer til…
BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
juli 20, 2022

Deadline på indlæg til klubbladet

Husk der er deadline for indlæg til klubbladet på søndag den 24. juli 2022. Næste klubblad er på gaden i uge 32. Forsat god sommer…
BadmintonBasketFitnessFodboldFodboldens VennerGeddenGymnastikafdelingenHornbæk GolfklubHornbæk IF HåndboldHovedafdelingenKrocketSkytteforeningenTennisVenskabsklubVinterbadelauget
juli 12, 2022

Hornbæk Havnefest 2022

Se mere her https://www.youtube.com/watch?v=3zhym9oUSGU

KONTAKT HORNBÆK VINTERBADELAUG

ANNONCE

ANNONCE