HORNBÆK IF FODBOLD

– VI skabe de bedst tænkelige rammer, således at såvel ung som gammel har lyst til at være medlem af foreningen

For Hornbæk IF Fodbold

er vores målsætning

  • At skabe de bedst tænkelige rammer, således at såvel ung som gammel har lyst til at være medlem af foreningen og i den forbindelse have sin gang på idrætsanlægget.
  • At tilbyde alle – uanset niveau, køn, nationalitet og alder – en mulighed for at spille fodbold i Hornbæk.
  • At skabe en sådan ånd, at alle føler forpligtigelse til at udbygge klubfølelsen og det sociale liv i klubben.

VIL DU VÆRE MEDLEM?

Hvis du har lyst til at spille fodbold i Hornbæk er du velkommen til at møde op på banerne ved Hornbækhallen. Du kan se, hvornår de enkelte årgange træner under menuen  for de enkelte hold.

Kontingentet for første halvår opkræves ca. 1. Februar og for andet halvår ca. 15. August og årgangen regnes for det år man fylder og ikke den faktiske dato.

Du kan også kontakte træneren for den årgang du vil spille på. Du kan finde telefonnummer under menuen for det enkelte hold.

Indmeldelse, betaling og kontingent kan du læse om på klubbens egen website.

Læs mere og indmeldelse

Praktisk info

Idrætsanlæg, hallen og klubhus

Adresse
Carl Bødker Nielsens Vej 3
3100 Hornbæk
Tlf: 4928 3980
Vagttelefon til hallen: 4928 3980
Informationsmøder
Trænerne/lederne på de enkelte hold afholder minimum 2 gange pr sæson et informationsmøde med spillere og forældre, hvor der gives oplysninger om holdet situation (kammeratskab, resultater, planer etc.
SE FORDELINGSPLAN FOR BANER

For alle i klubben er

Værdigrundlaget

  • Hornbæk Fodboldafdeling er et sted, hvor alle medlemmer får mulighed for at udvikle sig som hele – og ligeværdige mennesker.
  • I Hornbæk Fodboldafdeling er arbejdet med såvel ungdoms- som seniorspillere gennemsyret af begreberne: Dialog, åbenhed, tillid, demokrati samt fairplay.
  • I Hornbæk Fodboldafdeling spiller vi fodbold for at vinde – men ikke for enhver pris – vigtigst af alt er, at vi bevarer glæden ved fodbold­spillet og det sociale samvær i alle aldersklasser.
Læs hele værdigrundlaget

Lidt om

Praktiske forhold

Disciplin
Det er trænerens/lederens ansvar at spillerne trives/fungerer i gruppen (holdet) iht. Fodboldafdelingens værdigrundlag. Det er derfor nødvendigt at trænerne/lederne har mulighed for at opretholde en vis disciplin.

Alkohol
Ved arrangementer og fester følges gældende lovgivning. Det vil sige INGEN udskænkning til unge under 18 år. Børn og unge må ikke indtage alkoholiske drikke i forbindelse med samlinger i idrætsforeningens regi.

Holdinddeling
Alle spillere vil blive informeret direkte af træner/leder hvilket hold de tilhører samt om skift fra et hold til et andet inklusiv begrundelse for skiftet.

Spilletid i kampe
Alle spillere vil få mulighed for at deltage i kampe hvor deres respektive hold indgår. Der vil afhænge af antal spillere på holdet samt den enkelte spillers erfaring og evner være forskel på hvor tit spilleren udtages til kamp og hvor lang spilletid den enkelte spiller opnår. Udtages en spiller til kamp er spilleren dog sikker på at få spilletid.

Forældredeltagelse
Forældre til spillere er altid meget velkomne tilskuere, både til træning men specielt som opbakning til kampe, så længe til­stedeværelsen har en positiv karakter, som er til støtte for hol­det, spillerne samt trænere/ledere. Der opfordres yderligere til at forældre tilbyder deres assistance til det respektive hold samt klubben i forbindelse træning og events.

Tilbagevendende events

Hvert år afholdes

  • Fodboldskole
  • Kronborg Cup
  • Hornbæk Cup
Læs om events her

KALENDER

I HIF’s kalender kan du få et overblik over de arrangementer der finder sted. Har du et arrangement du ønsker at få i kalenderen, så tag kontakt til os og vi skal hjælpe dig.

SE KALENDER

Hornbæk fodbold

BESTYRELSEN

Bestyrelsens medlemmer samt kontaktinformation  kan du læse om på klubbens egen website.

Læs mere om bestyrelsen