Skip to main content

Velkommen alle sammen til Hornbæk Petanques 30-års fødselsdag.

30 år er selvfølgelig en mærkedag, der skal fejres, selvom det som sådan ikke er et jubilæum. Vi har derfor valgt at kalde arrangementet ”Under Bøgen” for at markere den flotte rødbøg, som blev plantet for nøjagtig 30 år siden, da klubben blev etableret.

Rødbøgen blev faktisk plantet midt på banen og tanken var da også, at der skulle placeres en bænk rundt om træet, så man kunne nyde spillets facetter under træets skygge.

Nuvel, træet er siden blevet flyttet til den nuværende placering, og efter udtynding og fældning af de omkringliggende træer, der gav bøgen trange vilkår, håber vi naturligvis på, at den får bedre vækstbetingelser for fremtiden.

Planen for i dag er, at vi i formiddag spiller nogle sociale petanque kampe a la seniorpetanque, hvor der også vil være rødvinspræmier til de bedste. Henning vil være primus motor for turneringen.

Når klokken nærmer sig frokosttid byder klubben på lidt mad til alle. Og selvfølgelig drikkevarer efter frit valg.

Har man lyst til at blive hængende efter maden, så gør man bare det.

Jeg håber, at alle får en dejlig dag, og at vi forhåbentlig også kommer lidt tættere på hinanden.

Men inden vi går i gang med dagens arrangement og med at trække kort til petanque spil, vil jeg give ordet videre til Peter Poulsen.

Kirsten

Peters taler kan læses i en anden nyhed, hvor først vores egen Peter Hansen blev udnævnt til Æresmedlem i HIF og dernæst fik Jens Åge endelig overrakt Idrætsforeningens Idræts- og Kulturpris, som blev uddelt ved Hovedgeneralforsamlingen.

Stort tillykke til dem begge to.

Fotograf: Jørgen

Kirsten Madsen

Kirsten Madsen

Petanque – Formand