Skip to main content

Vejret var i den grad med os, da Hornbæk Open blev spillet lørdag den 3. august. Solskin hele dagen. Til alt held var der i år så megen rift om at være med i turneringen, at vi to dage før turneringens start kunne melde alt udsolgt, men som det så ofte sker, indløb der dagen før et kedeligt afbud og et hold udeblev desværre.

De 46 deltagende hold blev inddelt i 12 puljer, 10 puljer med fire hold og to puljer med tre hold. Efter de indledende kampe, blev holdende efterfølgende placeret i A, B, C og D Cup, som for de flestes vedkommende afspejlede deres tekniske og taktiske niveau. Fire Hornbæk hold placerede sig i A-cuppen, men det var kun det ene hold, der gik hele vejen.

Det var Jeppe og Morten, der lige ramte dagen. Jeg har sjældent set dem spille så præcist, som de gjorde. Morten var en fænomenal indlægger, og Jeppe havde en skudprocent langt over niveau. Det var begge dybt koncentrerede i deres spil, og det var tydeligt at se, at de løftede hinandens spil. Jeppe og Morten vandt finalen over Dennis og Rachid fra Hedebo 13-10.

Hornbæk har ikke vundet Hornbæk Open siden 2002. Så stor cadeau til de to herrer!

B-cuppen havde deltagelse af tre Hornbæk hold, i hvilken Ingrid og Erik spillede sig til en velfortjent 2. plads.

I C-cuppen deltog tre Hornbæk hold, ingen af dem nåede videre fra ottendedelsfinalerne.

Tre Hornbæk hold deltog i D-cuppen, her vandt Kamma og Carl-Erik 2. pladsen efterfulgt af Kirsten og Bjarne, der vandt 3. pladsen.

Hornbæk deltog med 13 hold, Helsingør med seks hold, Slangerup med fire hold, Hedebo, Hvidovre og KPK med hvert tre hold. I alt spillere fra 17 klubber.

Alle klubbens frivillige for deres hjælp og stort tillykke til alle vinderne.

Turneringens resultater kan du finde under menupunktet ”Hornbæk Open”, billeder fra dagen er også at finde der.

Vi ses igen til næste år!

Kirsten

Kirsten Madsen

Kirsten Madsen

Petanque – Formand