Skip to main content

Single Turneringen, som blev startet i det tidlige forår i år, synger nu snart på sidste vers.

25 deltagere har turneringen, og de har indtil nu fået spillet 493 kampe ud af de 650 planlagte kampe. Med andre ord, der mangler KUN at blive spillet 157 kampe, og disse kampe koncentrerer sig omkring relativt få spillere, som mangler at spille imod en stor gruppe, som kun går og venter på at få afviklet deres sidste lille antal kampe.

Pt. Ligger Rasmus rimelig suverænt i spidsen og kan dog teoretisk risikere at tabe, hvis han kvajer sig i sine sidste 4 kampe, og det ville i så fald være til sin egen og helt personlige mor, som kun mangler at spille 26 kampe, som hun dog SKAL vinde. Som jeg tidligere har skrevet, så skal Rasmus passe meget på, for ens mor kan være en ”farlig” modstander!

Det ser ud til, at der bliv er virkelig hård kamp om de efterfølgende placeringer, idet et stort felt træder hinanden over fødderne med point og muligheder via deres sidste kampe. DET bliver spændende!!

Torsdag, den 24. september afvikles de sidste kampe, og turneringen afsluttes derefter med præmieoverrækkelser kombineret med en hyggestund og lidt forfriskninger under halvtaget ved banerne.

Med venlig hilsen
Jørgen Timmann
Turneringsansvarlig

Resultater til dato finder du her

Kirsten Madsen

Kirsten Madsen

Petanque – Formand