Skip to main content


Lørdag aften – i forbindelse med Fodboldens Venner’s julefest i Hornbækhallen – blev der udnævnt et nyt æresmedlem i Hornbæk IF.
Næstformand i HIF, Michael Sørensen og formand for fodboldafdelingen, Peter Møller, kunne i fællesskab fra scenen opridse de mange meritter det nye æresmedlem har udrettet i mere end en menneskealder.
Og det var en noget overraskende og også meget rørt Jens Aage Sørensen, der under stående ovationer fra salen modtog blomster, emblem og indrammet diplom som bevis for, at han nu blev æresmedlem nummer 7 i rækken af nulevende æresmedlemmer.
Jens Aage Sørensen har i mere end fem årtier spillet en vigtig rolle i fodboldafdelingen. Således som aktiv og en årrække som ungdomsformand. Og efter overgangen til old boys-alderen og senere veteran-alderen, har han indtil fornylig stået for alt det administrative omkring old boys-holdet i 80’erne og 90’erne og siden veteranholdet. Og selvfølgelig også været med som aktiv.
Jens Aage Sørensen har desuden været et stort aktiv i havnefesterne, hvor han både før, under og efter har været en uvurderlig arbejdskraft. Med i historien om et langt liv i idrætsforeningen hører også hans store interesse for fiskeri, som bl.a. medførte til dannelsen af lystfiskerforeningen, Gedden, som i mange år var en afdeling under Hornbæk IF.
Hornbæk IF har meget at takke Jens Aage Sørensen for og mon ikke hans håndværksmæssige snilde fortsat vil komme foreningen til gode.
Stort tillykke ønskes af Hornbæk IF.

På billedet ses fra venstre Peter Møller, æresmedlem Jens Aage Sørensen og Michael Sørensen.