Skip to main content

Hovedpræmien fra STARK blev vundet af Evald

 

I disse for vort land så svære tider, brug papiret på begge sider, og minsandten, brug også kanten. Her tænker jeg på den hamstring af wc-papir ifm. den nuværende Corona krise.

Hvem havde troet, at Danmark lukkede, og ikke mindst vores dejlige hobby, nemlig petanque. Stort SNØFT.

Nu er det desværre sådan, at træning + Jørgen Timmann’ single turnering er lukket land for os. Personligt havde jeg glædet mig og lavet aftaler med forskellige om at mødes, sådan skulle det ikke være. I den forbindelse vil jeg indskærpe over for alle, at Hornbæk Idrætsanlæg er lukket ind til videre til den 29/3, sandsynligvis meget længere, det er eksperternes seriøse vurdering.

”Hvad skal vi så lave, vil nogen spørge?” Hovedrengøring – male – eller hvad man nu har skubbet til side i bestræbelserne på at blive en bedre petanquespiller. Hvis, hvilket jeg ikke tror, man er færdige med føromtalte og det virkelig klør i fingrene for at svinge petanquekuglerne, kan man jo gå ud på sin græsplæne, som er helt perfekt til skudtræning, da man skal helt ud på stålet!! Hvis man vil opgradere, kan man lave en skud/indlægskasse på 1 gange 2-3 meter. Det kræver kun fire brædder og noget grus. Gruset kan LÅNES af klubben, mod tilbagelevering når alt dette er overstået.

Så til noget helt andet, nemlig vores hjemmeside!!!!! Jeg ved ikke rigtig, hvordan I har det med den, jeg syntes, den er bøvlet. Hvis man vil læse nyheder, skal man lede efter dem i blandt fodbold, gymnastik, badminton og mange fleres nyheder, det gider jeg ikke at bruge tid på mere. Det burde kunne gøres bedre, når man tænker på, hvor mange penge der er brugt på den.

Til sidst tusinde tak til ”drengene” for en helt igennem velafholdt fest, hvor folk virkelig hyggede sig. Den gode stemning, der var fra start af, hænger måske sammen med, at man kunne sætte sig, hvor man ville, den var helt på toppen af, hvad vi ellers har oplevet. Simonsen havde leveret sange, nogle halvsjofle, rigtigt godt indslag. Der var også mange, der rejste sig for at fortælle vittigheder, og der var mange, hold op der blev grinet så tårerne trillede. Mens føromtalte stod på, fik vi den mest fantastiske menu, 3 retter tilberedt med stor kærlighed, NOMA kan bare lægge sig. Tilblivelsen af denne menu kan vi takke Lars Hermansen for, og Lars Leo og Dittemor for at have ham som bedste ven, så det kunne lykkes. Ham tager vi igen, hvis han har tid og lyst.

Efter en omgang minipetanque, ”jeg behøver vel ikke at sige, at folk går vildt op i det”, kom vi til aftenens højdepunkt, amerikansk lotteri. I år måtte vi hidkalde lykkens gudinde, nemlig AK (Anne Kathrine) Lars Leos datter. Hun solgte alle lodderne med god fantasi og en masse charme, fantastisk sagde kassereren med dollartegn i øjnene. Efterfølgende stod AK også for lodtrækningen af de mange fine gaver. SIKKE ET GAVEBORD, her vil jeg takke alle dem, som var givere, hold nu op I har lagt jer i selen, for at klubben kunne stikke et betydeligt beløb ind på kontoen. TUSINDE TAK. At Lars Leo er vores ubetinget største sponsor er der ingen i tvivl om, men han er også via sit store netværk i stand til at hente gaver fra nær og fjern. Morten fra Stark har de seneste år leveret hovedpræmien i lotteriet, det bliver eddermame svært at overgå Morten.

En helt igennem vellykket aften.

Lasse

Kirsten Madsen

Kirsten Madsen

Petanque – Formand