Skip to main content

Lørdag den 1. august 2020 var der troppet 15 hold op til Hornbæk Petanques doublemesterskab.

Grundet antallet af hold, blev der lavet en stor pulje, hvori der blev spillet syv holdkampe pr. runde (og der blev spillet fire runder), og hvor oversidderholdet vandt deres kamp 13-7. Herefter gik de fire bedste hold videre til A-cuppen, og de resterende hold spillede i en rødvinsturnering.

I rødvinsturneringen stod 10 hold tilbage efter puljespillet (et hold have valgt at trække sig) og her endte Jane & Suzette på en flot tredjeplads, Grethe & Bengt endte med andenpladsen og Henning & Michael Jørgensen tog sig af førstepladsen, som de opnåede ved at vinde begge kampe 13-0.

Det stod hurtigt klart, at der ville blive kamp om at komme blandt de fire bedste hold, og da det indledende puljespil var færdigt, stod det klart at den store lommeregner skulle frem for at regne ud hvilke hold der skulle i A-cuppen. Det endte med følgende hold:

  • Jannie & Simonsen
  • Per & Jørgen
  • Joe & Jens
  • Rasmus og Mads

I den første semifinale spillede Jannie & Simonsen imod Rasmus & Mads, hvor drengene gik relativt sikkert videre til finalen med resultatet 13-4. I den anden semifinale mødtes Per & Jørgen imod Joe & Jens, hvor en mere tætspillet kamp endte med at Joe & Jens gik videre til finalen med resultatet 13-10.

Kampen om bronzemedaljen stod mellem Per & Jørgen og Jannie & Simonsen, hvor kampen endte 13-4 til herrerne.

I finalen mødtes Rasmus & Mads mod Joe & Jens, hvor kampen, efter flot spil, endte 13-3. Dermed vandt Rasmus doublemesterskabet for tredje år i træk. For Mads var det det andet doublemesterskab på tre år.

Der skal lyde et stort tak til alle de deltagende hold, og et stort tillykke til årets mestre.

/Morten Klausen

Kirsten Madsen

Kirsten Madsen

Petanque – Formand