Skip to main content
Souldivers

Hornbæk Idrætsforening præsenterer
Julekoncert med spisning i Hornbæk Hallen
Lørdag d. 3.december 2022 kl. 18.00

HALBERG & FRIENDS og SOULDIVERS

Sidste års succes gav stof til eftertanke. Hornbæk vil gerne feste, og nu da elektrictet er blevet en dyr vare for den enkelte borger, så lad os slå os sammen og holde en fest, hvor vi deles om lys, musik – og nu også god mad – en skøn juleanretning i tre varianter leveret fra slagteren i SuperBrugsen.

Den velassorterede bar er også i år leveringsdygtig i alskens gode øl og vine, og selvfølgelig kan der købes snaps til silden og cognac til kaffen.

Dørene åbner kl. 18, hvorefter der er spisning frem til 20. God baggrundsmusik leverer en hyggelig julestemning under middagen, og kl. 21 starter løjerne fra Hornbæk Hallens store scene.

Allerførst skal vi opleve de største hits fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg.
En magisk rejse gennem 40 års sangskrivning med sange som “Magi i luften”, “Efterår”, “Elskes af dig”, “Mandagsstævnemøde”, “Brændende læber”, “Fri for at drømme om dig”, og “Transit” bliver leveret med intensitet, nerve og spilleglæde – og det med nogle af landets allerbedste musikere. Og skulle man nu tro, at den aktuelle pris på elektricitet kunne få Halberg & Friends til at skrue ned for blusset; så tager man fejl. Halberg bekræfter, at han uanset hvad – optræder med en ca. 10 minutter lang version af mega-hittet “Jeg vil la’ lyset brænde”.

Og ikke nok med det.
Fra kl. 22 og frem til kl. 01 er det tid til det 9-mands store partyband Souldivers.
Med hele 2 sangerinder i front og 7 spilleglade musikere bliver der spillet op til dans. Uanset om numrene er nye hotte hits eller bundsolide klassikere, er varemærket for Souldivers, at kun sange som kan få folk ud på dansegulvet er på repertoiret. Lad os nævne i flæng: Fra Daft Punk-hittet ”Get Lucky” til The Jacksons ”Blame it on the Boogie”, Randy Crawfords ”Streetlife” og George Michaels ”Star People”.

Der er tre forskellige juleanretninger, som publikum kan vælge imellem: den MED sild, den UDEN sild og den VEGETARISKE. 

Billetsalget er i gang via billetten.dk

Direkte link til billetkøb: https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/107552?

– En billet som alene giver adgang til koncerten i Hornbæk Hallen fra kl. 20.00 koster 300 kr.

– En tilkøbsbillet indeholdende én af juleanretningerne samt adgang til hallen fra kl 18.00 koster 200 kr. (kan kun købes i forbindelse med køb af koncertbillet)

Køber du billet til juleanretning er du også sikret bordplads. BEMÆRK : hvis du også ønsker juleanretning skal billetterne købes SENEST 22.november 2022.

Følg med på Hornbæk Idrætsforenings facebookside https://www.facebook.com/hornbaekif/