Skip to main content

JULENS KONCERT I HORNBÆK

Slå gækken løs i Hornbæk Hallen lørdag 4. december kl. 20.00
To år med aflyste Havnefester i Hornbæk betyder, at det er rigtig længe siden, at vi for alvor har kunnet slå gækken løs til en rockkoncert. Det råder vi bod på nu. Lørdag d. 4. december kl. 20 arrangerer HIF julekoncert i Hornbæk Hallen – i forlængelse af det årlige børne-julearrangement samme eftermiddag.

Dørene åbner kl. 19.30, og øverst på plakaten finder vi Beverly Hills Orchestra med Henrik Launbjerg i spidsen – efterfulgt af Sweet Charlie 5 som spiller op til dans frem til kl. 01.00.
Bliver man sulten og tørstig undervejs har vi inviteret nordkystens bedste pølsevogn samt opstillet en velassorteret bar med øl, vand, vin og spiritus til rimelige priser.

Billetten koster 250 kr. + gebyr og kan købes på:  www.billetten.dk

BEVERLY HILLS ORCHESTRA med Henrik Launbjerg i front samt fuld blæsersektion er et af Danmarks bedste og mest populære cover-bands. Beverly Hills Orchestra – også kendt som BHO har siden 1986 underholdt ved alverdens firmafester og arrangementer – og det altid med stor succes. Hornbæk Havnefest 2019 var ingen undtagelse.

SWEET CHARLIE 5 – Hornbæks eget ‘boy band’. De fleste kender SC5 fra Vise Vers-teltet på Hornbæk Havnefest. Når topnavnene på Havnefestens store scene fredag og lørdag aften har spillet deres sidste ekstranumre, fortsætter Sweet Charlie 5 traditionen tro festen i Vise Vers-teltet. Og det er også lige hvad de gør den 4. december i Hornbæk Hallen, hvor publikum kan glæde sig til at supplere de skummende sne-øl med hits i højt tempo.

Og så er det i år 100 år siden, at den danske PØLSEVOGN så dagens lys på Rådhuspladsen i København. Det fejrer vi med en god een af slagsen opstillet lige foran Hornbæk Hallen lørdag d. 4. december fra kl. 19.30. Vel mødt!

Bh.
Peter P.
Hovedformand

Download plakat som PDF