Skip to main content

Kære deltager i julekoncerten i Hornbæk Hallen lørdag den 4. december 2021.
Hornbæk Idrætsforening byder velkommen til koncert med Beverly Hills Orchestra og Sweet Charlie 5 i Hornbæk Hallen. Vi glæder os til en festlig aften i hallen.
Koncertaftenen begynder kl. 20.00 og varer til kl. 01.00. Dørene åbnes kl. 19.30. Kom gerne i god tid.
Der vil være bemandet garderobe. Pris: 20 kr.
Vi gør opmærksom på, at nye regler for fremvisning af Coronapas er trådt i kraft. Se information herom til dig og dem, du evt. deltager sammen med, herunder.
I hallens ankomstområde bliver du bedt om at fremvise gyldigt Coronapas. Derefter billet, som bliver ombyttet til armbånd.
Der er begrænset antal siddepladser ved bordene i hallen, hvor du også finder en velassorteret bar, serviceret af en gruppe veloplagte frivillige. Husk også pølsevognen, der findes uden for hallen.
Vi vil gerne gøre denne aften til så god og sikker en oplevelse som muligt for os alle sammen. Derfor vil vi bede dig nøje læse nedenstående.
INFORMATION FØR DIN DELTAGELSE I KONCERTEN
Medbring gyldigt Coronapas
Alle personer på 15 år eller ældre skal fremvise Coronapas iht. gældende retningslinjer. Der er kun adgang med gyldigt Coronapas!
Vi opfordrer til, at du downloader app’en “Coronapas” på forhånd, og har aktiveret dit corona-pas
Vi opfordrer dig også til at lade dig corona-teste inden koncerten.
Kom i god tid, sprit af og hold afstand
Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19
Hent smittestop app’en.
Vi anbefaler, at du downloader og aktiverer Smittestop app’en, hvis du ikke allerede har den. Hent den på https://smittestop.dk 
Bh.
Peter P.
Hovedformand