Skip to main content

DGI Nordsjælland fejrer 25 år med petanque ved et stort Jubilæumsstævne i Hornbæk

Den daværende formand for Hornbæk Petanque, Tom Stenstrup Petersen, gjorde et fantastisk stykke arbejde med at få petanquesporten inkluderet under DGI i det daværende Frederiksborg Amt- og nuværende DGI Nordsjælland Petanque.

I foråret 2019 fik Hornbæk Petanque en henvendelse fra Tage Stenbæk Larsen, DGI Nordsjælland Petanque, som spurgte, om vi havde lyst til at stille petanqueanlæg og faciliteter til rådighed for et Jubilæumsstævne den 21. september 2019. Det sagde Hornbæk naturligvis ja tak til.

Ti hold á 6 personer havde meldt deres deltagelse til turneringen, der blev spillet helt efter DGI’s system, hvor der i hver runde spilles en single, en double og en triple, og at der mellem hver runde laves en lodtrækning, om hver der spiller hvilken kampart. Lodtrækningen havde Tage dog lavet på forhånd. Det blev i alt spillet frem kamprunder, hvor en sejr i triple blev belønnet med tre point, en double med to point og en single med et point. Det hold, der opnåede flest point, var naturligvis også turneringens vinder.

25-års jubilæet blev flot markeret med en utrolig underholdende tale, som formanden for DGI Nordsjælland, Per Frost Henriksen, stod for.

Tage styrede turneringen med sin PC og printer.

Tak til Tage og til alle deltagerne for at gøre jubilæumsdagen til en fantastisk oplevelse.

Resultatet af turneringen ses nedenfor ligesom billeder af alle de vindende hold.

Kirsten

Resultater
Kirsten Madsen

Kirsten Madsen

Petanque – Formand