Skip to main content

Hornbæk IF’s venskabsklub Barass Sports Centre får fodboldmål fra Hornbæk-sponsorer

I foråret var Jamal Ally Barass fra venskabsklubben i Tanzania på besøg i Hornbæk. Under besøget gik vejen også forbi Hornbæk Tømmerhandel, der sammen med massør Sussi Hansen har sponseret midler, der nu kan muliggøre to nye fodboldmål  – med net – til fodboldklubben i Magu, Tanzania.

De godt 80 børne- og ungdomsspillere fra Barass Sports Centre (BSC) har tidligere spillet på en bane, hvor der også færdedes cyklister og andre trafikanter, så derfor var det meget kærkomment, at en far til en af spillerne sidste år donerede et stykke jord til fodboldklubben. Jordstykket er taget i brug, men der er ikke fodboldmål på banen endnu og det er en ret bekostelig affære i Tanzania. Indtil nu har det været sådan, at et par trøjer har udgjort målafmærkningen, når de unge spillere har trænet. Og ved straffespark har et par frivillige spillere stillet sig op som levende ’stolper’. Det er selvfølgelig uholdbart og klubben kan ikke afvikle turneringer uden mål –  og måske kan vi også i Hornbæk forestille os en diskussion af og til, der går på, om bolden nu var ’inde’ eller ’ude’!

Det bliver der nu rådet bod på. Takket være sponsorater fra Hornbæk Tømmerhandel, massør Sussi Hansen og en række beløb fra forskellige bidragydere bliver det nu muligt at få lavet to fodboldmål til Barass Sports Centre. Målene bliver lavet af den lokale smed i Magu, Tanzania, mens en lokal fisker skal lave nettene til målene. Det er vi glade for i venskabsklubben og det er der rigtig stor glæde over i foldboldklubben Barass Sports Centre. Ved overbringelsen af sponsoraterne deltog også en ung fodboldspiller, Marcus Voigt på 12 år, der har doneret træningstøj og fodboldstøvler, han ikke længere selv kan passe, til BSC.

På billedet ses fra venstre Sussi Hansen, Marcus Voigt, Jamal Ally Barass, Kim Lykkegaard og Peter Hoffgaard fra Hornbæk Tømmerhandel