Skip to main content

Det er usædvanlige tider vi lever i. Hvem skulle have troet, at hele befolkningen skulle blive bedt om at holde afstand, vaske hænder, lade være med at gå i skole, kun være 10 mennesker samlet osv. Der er derfor mange, der har spurgt om situationen med denne Corona virus har indflydelse på årets Havnefest.

Svaret er, at det er der ingen, der ved endnu. Der er over 4 måneder til årets Havnefest planmæssigt skal løbe af stablen. Sådan som tingene er nu, arbejder formændene og Havnefestkomitéen videre ud fra situationen og forventer at vi alle starter Havnefesten fredag den 24. juli, og fortsætter lørdag den 25. og søndag den 26. juli.

I øjeblikket søger vi én, der sammen med Henrik Clausen kan være pladsansvarlig og overtage fra Berthel Berthelsen, der på grund af private omstændigheder har måtte trække sig fra arbejdet i år. Vi søger også en indgangsansvarlig, da Per Larsen heller ikke har mulighed for at stå for dét i år.

Men det ville være forkert ikke at erkende, at vi ikke kan vide, hvad de kommende måneder bringer af mulige lempelser eller restriktioner fra Folketingets side, eller udviklingen af denne viruspandemi. Men for øjeblikket regner vi med, at Havnefesten afholdes den sidste weekend i juli måned, som planlagt, og vi glæder os til at se jer alle.

Der bliver masser af god underholdning og igen med rigtig meget lokal islæt og til rimelige indgangspriser i lighed med sidste år, så Hornbæk Havnefest igen bliver i år et brag af en fest.

Du kan løbende følge med om årets Havnefest på www.hornbaekhavnefest.dk

Men ingen Havnefest uden frivillige og derfor vil jeg gerne opfodre dig til at melde dig som frivillig til årets Havnefest, og for det får du gratis adgang til festpladsen samt mad og drikke på den dag du udfører frivilligt arbejde på festpladsen, en flot T-shirt med Havnefestens logo samt deltagelse i Etterslet som er festen for de frivillige som tak for hjælpen.

Skriv en mail til Maria Dalsgaard på og skriv, hvad du eventuelt kan og vil bidrage med som frivillig til Hornbæk Havnefest 2020.

Årets slidskeræs til Havnefesten afholdes søndag den 26. juli kl. 15 – læs mere her om hvordan du bliver deltager til slidskeræset – www.hornbaekhavnefest.dk/hjlpere

I næste udgave af klubbladet kommer der en stor omtale af årets program til Havnefesten 2020.
Vi ses til Hornbæk Havnefest 2020.

Peter P.
Hovedformand