Skip to main content

– med Ulrik Marcher til spanske Emporda Golf Resort
23 – 27. oktober 2019

Emporda Golf Resort
ligger på Costa Brava nord for Barcelona og øst for Girona. Golfresortet har et meget moderne hotel og 2 forskellige 18 hullers baner ved hotellet. Emporda Golf Resport har alt det du behøver for at få en perfekt golfferie: dejligt 4 stjernet hotel Hilton standard, fantastisk golf, god mad og kun en kort taxi tur til den mindre spanske by Pals.

Emporda Golf Club har to 18 hullers baner, som får tænderne til at løbe i vand; Forest og Links course. Forest banen breder sig ud i en den klassiske middelhavsnatur med velplejede brede fairways omkranset af høje flotte fyrtræer. Links course er designet som en klassisk skotsk seaside bane med fairways indflettet i sand/klitter i et forholdvis flat terræn. De store bunkers er nøje placeret og sammen med de to store søer, så er der god udfordring i vente.

Doubletree by Hilton Golf & Spa Emporda er et meget moderne hotel og nordisk stil. Hotellet har 87 værelser alle med udsigt over golfbanerne. Hotellet er kendt for sin gode service. Vil du samtidig være god ved din krop, kan du benytte hotellets Spa efter en runde golf.