Skip to main content

Det hele startede med en mor til den ene af de 2 drenge, ringede til ”Le President” alias Henning Jørgensen. Hvordan hun havde fået fat i det nummer??? Vides ikke. Men det er mange år siden, at Henning Jørgensen har været formand!!!

Ikke desto mindre, havde vores nuværende formand (Kirsten Madsen), fået overleveret denne forespørgsel.

Jeg (Lasse) tog imod udfordringen, sammen med Rasmus og Bøtte (Jonatan).

I min naivitet troede jeg, at vi var en del af fødselsdagen, men nej, det viste sig at hele fødselsdagspartyet blev afholdt på vores petanquebaner, med klubben som arrangør.

24 drenge i 10 årsalderen, !!!!!!  det tænkte jeg i hvert tilfælde.

Men hvilken eftermiddag 😊

Det er den mest ultimative, og mest fede oplevelse jeg har oplevet, og mine 2 hjælpere (Rasmus-Bøtte) var også helt oppe at køre (Positivt ment).

Vi havde lavet en turnering på forhånd, det var en succes der ville noget, de gik op i det med liv og sjæl. Hvis der er nogen der påstår, at man ikke har en chance for at trænge ind 10-åriges hjerner, (især drenge) de kan godt tro om igen.

Efter denne turnering, skulle der pakkes gaver op, samt spises burgers. De blev stegt på grillen af forældrene. Der var mad til alle, også os, de sad lige i skabet. Da alle gaver var blevet åbnet, og burgerne gledet ned, tog vi fat på ballonskydning, en rigtig svær disciplin. Men meget populær!!

Selvom forældrene sagde bagefter, ”det var den nemmeste fødselsdag de havde afholdt” vil jeg bare sige, tusinde tak for lån af jeres dejlige drenge, det er muligt I syntes at det var nemt, men vi fra petanqueklubben syntes det var en fantastisk dag.

Kh. Lasse

Ps. Jeg/vi håber at vi en anden gang kan ses, vi er klar.

Kirsten Madsen

Kirsten Madsen

Petanque – Formand