Skip to main content

Lige hjemkommet fra landsmesterskabet, som denne gang var i Føvling (Jylland).

En fantastisk weekend sammen med drengene og de 2 gamle, Erik Varnæs, og Lasse.

Lars Leo har et rigtigt godt netværk, og han lånte en 9 personers bus til vores tur til det jyske. Stor tak til Britta for lån af køretøj.

En tur til Jylland kan godt være ”træls”, men ikke denne, der blev godt nok snakket igennem. Lige pludselig var vi Føvling.

Vi blev anbragt i et klasseværelse (5 klasses), de havde skrevet en meget sød hilsen på tavlen, ”velkommen til DM i Føvling, håber I vil passe godt på vores klasselokale”.

Vi fik installeret os, og så var det tid til en godnatter, og så i køjen.

Lørdagen er den, hvor du skal være klar fra start. Her spillede vi de indledende puljer, samt mellemrunde.

Den første kamp spillede vi ikke særligt godt, det gør vi sjældent. Anden kamp havde vi kniven for struben, vi skulle vinde alle 3 kampe, og det gjorde vi. Tredje kamp gjorde vi det samme.

Afbrudt af en fantastisk frokost med 7 forskellige slags pålæg, anrettet på en platte og hjemmelavet. De jyder kan altså noget, perfekt service lavet af frivillige. De jyder kan bare det der.

Nu skulle vi i gang med mellemrunden, her slog vi blandt andet Holbæk, der i DPF er rykket op i eliteserien. Den sidste kamp i mellemrunden blev flyttet til næste formiddag (søndag).

Det var et forrygende lortevejr, og havde været det hele dagen. Alle baner stod under vand, grisen ville flyde rundt.

Dog havde vi lavet et fantastisk resultat qua vores 2 vundne kampe. Det betød at vi søndag ”bare” skulle vinde en kamp af tre, for at komme i finalen.

Alle på holdet var i rigtigt godt humør, vi skulle bare nappe 1 point dagen efter.

Der var nu kun to udfordringer tilbage, nemlig aftenfesten og stjæle det ene point fra værterne (Føvling) søndag morgen.

Desværre havde festen stor betydning for vores præstation dagen efter, vi tabte alle tre kampe mod Føvling.

Hold nu op hvor var vi skuffede over vores præstation, vi stod jo med ene ben i finalen.

Vi var nu henvist til kampen om 3-4 pladsen. Spillet var hævet og i stærk forbedring, det så rigtigt godt ud efter første runde, vi fører 3-1. Men desværre for holdet mister vi luften, og taber holdkampen 6-5.

Vi ender på en trods alt flot 4 plads, det bedste resultat for sekstete holdet nogensinde, godkendt, men man har lov til at være skuffet.

Lasse

Kirsten Madsen

Kirsten Madsen

Petanque – Formand