Skip to main content

I går modtog vi i Hornbæk Idrætsforening den triste meddelse, at vores mangeårige æresmedlem, Thomas Jørgensen, var sovet stille ind med familien omkring sig.
Thomas Jørgensen fik for alvor sat sit præg på Hornbæk Idrætsforening, da han i 1983 blev valgt ind i bestyrelsen i støtteforeningen, Fodboldens Venner. Nogle år senere blev han valgt som formand, og med ham ved roret blev der virkelig sat turbo på aktivitetsniveauet. Utallige sommerfester, torvedage, loppemarkeder og kræmmermarkeder blev en del af de mange aktiviteter sideløbene med bankospil og meget andet.
De mange aktiviteter bidrog i høj grad til at Hornbæk IF nogle år senere kunne indvie den nye Hornbæk hal.
Thomas Jørgensen stod også bag etableringen af 4F, Foreningen af tidligere formænd, som bl.a. opførte en række revyer. Ingen kunne som Thomas skrive tekster til både monologer og sange. Og han var også i mange år medlem af gruppen, Brødrene Møller. Musik spillede en vigtig rolle i Thomas’ liv, og han var rigtigt i sit es når han kunne blæse i sin elskede trompet.
Rent arbejdsmæssigt satte hans også præg på byggerier rundt omkring i det nordsjællandske, hvor han i en årrække med sin baggrund som bygningsingeniør, var byggeleder i Hornbæk-firmaet, HTO.
I Hornbæk IF er vi meget taknemmelige over det store arbejde Thomas ydede i Fodboldens Venner, som i mange år har støttet mange afdelinger i HIF, og vores tanker går til familien, som nu har mistet en dynamisk person og et fast holdepunkt og støtte i dagligdagen.
Thomas Jørgensen blev 76 år, og efterlader sig hustruen Anne samt sønnerne Jacob og Jesper.
Æret være Thomas Jørgensens minde.

Billedet af Thomas Jørgensen er fra Hornbæk Revyen 2012.

Peter P. & Michael S.
Formand og næstformand